Få 20% rabat | Som Medlem af Viivaa får du 20% ekstra rabat. Se her hvordan >>

Lær at opbevar din mad korrekt

opbevaring af mad

Opbevaring af mad der skal optøs

En korrekt opbevaring af mad der skal optøs, er i køleskabet. Når optøningen sker i køleskabet, mindskes væksten af mikroorganismer.

Den bedste opbevaring af mad

Opbevares ved 5 grader eller mindre

- Fisk
- ferskt kød
- Mælkeprodukter
- Ost
- Pålæg
- Fjerkræ
- Mælk
- Æg
- Visse grønsager (agurk, peberfrugt, squash, salat, rodfrugter, svampe, kål mm.)
- Rester af opvarmede fødevarer

Frugt du bør opbevarer i køleskabet

- Appelsiner
- Hindbær
- Pærer
- Blommer
- Jordbær
- Vindurer
- Klementiner
- Kirsebær
- Æbler
- Ferskner
- Kiwi

Frugt du bør opbevarer i svaleskab eller et køligt rum

- Ananas
- Avocado
- Bananer
- Papaya
- Melon
- Citron
- Mango
- Grapefrugt