Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven
Andre kunde købte også disse varer

Opdaterer din indkøbskurv

Yaconsirup Raw Økologisk

Yaconsirup Raw Økologisk (250g)

Yaconsirup der kan anvendes som sødemiddel i dressinger og madlavningen eller i forbindelse med bagning. Yaconsirup er udvundet af yaconroden og er i århundreder blevet anvendt som sødemiddel i Andesbjergene i Peru. Denne Yaconsirup er Raw og har således ikke været udsat for opvarmning.

  • Variant: Yaconsirup
  • Størrelse: 130 ml
  • Naturlig sødning
  • Fra La Molina, Lima i Peru - Importeret fra Spanien
129,00 kr
Det får du hos Viivaa
  • 1-3 dages levering.
  • Gratis fragt ved køb over 700 kr, ellers 39kr
  • 30 dages fri returret
  • Ekspert-udvalgte produkter
  • Vi har e-mærket

Beskrivelse

Yacon er et naturligt sødemiddel, som påvirker blodsukkeret mindre end andre sødemidler. Yacon sirup smager sødt med et hint af æble, hvilket også er grundet til dets andet navn Peruviansk Jordæble.
Denne Yacon sirup er produceret af organisk Yacon-rod som primært består af vand og fructooligosaccharider.

Produktet stammer oprindeligt fra Andes, og er den eneste naturlige kilde til FOS (fructo-oligosaccharider). FOS der betragtes som en af de eneste kulhydrater, som ikke tilfører kalorier til kroppen, fordi de ikke metaboliseres af fordøjelsessystemet.

Indholder:
100% økologisk Yacon Sirup (ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler).

Sådan bruger du Yacon Sirup:
Brug den som et sødemiddel i drikkevarer, frugtsalater, yoghurt, pandekager eller bagværk.
Forbruget har ingen kontraindikationer og produktet er ideelt til diabetikere.

Du kan f.eks. anvende Yacon Sirup til:
- Lave dine egne, lækre smoothies
- Bagværk og kager
- Karryretter hvor du kan erstatte sukkeret
- Salatdressinger eller vinaigretter

Størrelse:
130 ml.

Opbevares på et køligt, tørt sted. Beskyttes mod lys.

Beskrivelse af planten:
Naturlig Yacon en staude, der vokser til mellem 1,5 og 2,5 m og har saftige rødder, der gemmer stoffer i kødet som har en behagelig og sød smag. Når planten blomstrer er de i små, ​​gule eller orange hoveder og dens oprindelige levested er højlandet i Andesbjergene mellem 1000 og 3400 meter over havets overflade.
De friske rødder fra Yacon planten indeholder 69-83 % vand og kun 0,4 til 2% af proteiner og ca 20 % kulhydrater. Når man tørrer rødderne indeholder de 4 til 4-7 % aske , 6-7% protein og 65 % kulhydrater samt kalium.

Traditionelt set er yacon rødderne blevet brugt til at slukke tørst og ifølge nogle historikere var de den vigtigste kilde for de såkaldte "Chasquis". Chasquis var den personlige budbringer i Incaernes rige, som anvendte et relæ system til at levere beskeder eller objekter. Udtrykket betyder ikke ordret "budbringer ", som de var kun såkaldte ambassadører eller udsendinge sendt af lavere myndigheder

Yacon Sirup er også kendt under andre navne:
- Yacon Llacon
- Aricoma
- Jicama
- Llakuma
- Jiquimilla
- Llacoma

Videnskabeligt navn:
- Smallanthus sonchifolius

Andre lignende varer