Få 20% rabat | Som Medlem af Viivaa får du 20% ekstra rabat. Se her hvordan >>

Kalorietæller

Skiøvelser til hjemmet

Viivaa vil gerne hjælpe dig med, at give dig et overblik over dit kalorieindtag. Kalorieberegneren vil give dig en oversigt over, hvor mange kalorie du bør indtage i løbet af en dag. Det kan være svært, at blive kloge på alle de kostråd man hører i dagligdagen. Men en ting er sikkert, hvis du kender dit kaloriebehov, vil du hurtigt opnå ønskede resultater – Uanset om at vil tabe dig eller øge din vægt. Du skal blot indtaste dit køn, højde, alder, vægt og aktivitetsniveau – Så vil Viivaa vil derefter vise dig dit kaloriebehov for en dag.

Hvad er kalorier?

Om du tager på, taber dig eller holder vægten, handler dybeste set om, hvor mange kalorier du indtager.

Du kan enten være i kalorie-underskud, -overskud eller på dit ligevægt behov.

Hvis du er i kalorieunderskud, vil du hurtigt opnå et vægttab. Kalorieoverskud, vil øge din vægt. Og hvis du befinder dig på dit ligevægts behov, vil du hverken se et vægttabt eller øgning.

Det er vigtigt, at huske på vi alle sammen har individuelle behov og mål. Fællesnævneren for dem alle er, at tælle sine kalorier dagligt.

Beurer DS 61 Diætvægt

Kun: 399,00 kr

Vejl. pris: 649,00 kr

Dit kaloriebehov

Du ved måske ikke på nuværende tidspunkt, hvor mange kalorier du indtager, eller hvor mange du burde indtage, men du får formodentlig lettere ved at nå dit mål, hvis du sætter dig ind i det.

Nedenfor findes en kalorieberegner, der kan give dig et hurtigt overblik over dit kaloriebehov, og Viivaa vil i det følgende forklare og vejlede om, hvordan du gør, og hvordan du kan bruge det til at forbedre din sundhed og skabe de resultater, som netop du ønsker.

Overordnet er de primære faktorer; køn, højde, vægt, alder og aktivitetsniveau. Aktivitetsniveauet handler om, hvor aktivt du er om dagen og hvordan. Fx er det kaloriemæssigt ikke det samme at gå 5 km om dagen som at løbe den samme distance, for når du løber, er din puls høj og du forbrænder flere kalorier.

Det kan derfor være svært at præcisere sit aktivitetsniveau, men det er afgørende for udregningen af dit kaloriebehov, så du må vurdere så ærligt som muligt, hvad dit faktiske niveau for aktivitet er.

Fordele ved at kende dit kaloriebehov

- Giver dig overblik over din situation
- Gør dig bevidst om dine kostvaner
- Gør det lettere for dig at opnå et vægttab
- Gør det lettere for dig at holde dit vægttab

Daglig kalorie beregner

Indtast følgende data

Dit køn
Din højde
Din vægt
Din alder
år
Aktivitetsniveau
Opdater automatisk 

Resultat

Dit daglige kaloriebehov
Kalorier :
 kcal.
Kulhydrater (55%) :
 kcal. =  g.
Proteiner (20%) :
 kcal. =  g.
Fedt (25%) :
 kcal. =  g.
Vægttab
- For at tabe  pr. uge *
Kalorier :
 kcal.
Kulhydrater (55%) :
 kcal. =  g.
Proteiner (20%) :
 kcal. =  g.
Fedt (25%) :
 kcal. =  g.
Øge vægt
- For at øge vægt med  pr. uge
Kalorier :
 kcal.
Kulhydrater (55%) :
 kcal. =  g.
Proteiner (20%) :
 kcal. =  g.
Fedt (25%) :
 kcal. =  g.
 
Dit grundlæggende kaloriebehov er =