Børnemineral m. skovbær 180 Tab

Børnemineral Skovbær (180 tab)

kr. 101.9500
MEDLEMSPRIS
101,95 kr
Pris: 123,00 kr
 På lager
Dag til dag levering

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: 9056
Beskrivelse

BørneMineral er en tyggetablet til børn, der har problemer med at få nok kalcium. Børn i voksealderen har specielt brug for kalcium til udvikling af knogler, tænder og muskulatur. Kalcium findes bl.a. i mælkeprodukter.

Hvis det ikke er muligt at dække det daglige behov ved at drikke mælk, spise ost, grønsager og fede fisk, kan BørneMineral være et godt dagligt supplement. Det sikrer kroppens behov for kalcium, magnesium og D-vitamin. D- vitamin er med til at sikre optagelsen af kalcium.
Kliniske studier beviser vigtigheden af kalcium til børn. En undersøgelse foretaget på Universitetet i Geneve, offentliggjort i Lancet i år 2001, viste, at kalciumindtagelsen i barndommen og teenageårene har stor betydning for knoglemassens udvikling og for bevarelsen af sunde knogler senere i livet.

Dosering
2 tabletter 1 gang daglig. Bør kun anvendes efter aftale med læge eller sundhedssygeplejerske af gravide eller børn under 1 år.
Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke erstatte en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares udenfor små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende eller børn under 1 år.

Næringsindhold pr. 2 tabletter
300 mg calcium, (1-10 år) 50% ADT*, (≥11 år) 38% ADT*
90 mg magnesium, (1-10 år) 106% ADT*, (≥11 år) 24% ADT*
5 mcg D vitamin, (1-10 år) 50% ADT*, (≥11 år) 100% ADT*
*ADT = Anbefalet daglig tilførsel

Ingredienser: Mineraler (calciumcarbonat, magnesiumoxid), sødestoffer (xylitol, sorbitol), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer), syre (citronsyre), aroma (solbær, skovbær), D-vitamin (cholecalciferol).


Varedeklaration
Calciumcarbonat, Sødestoffer (sorbitol, xylitol), Magnesiumoxid, Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer), Surhedsregulerende middel (citronsyre), Aroma (skovbær), Cholecalciferol
Kundeservice
kundeservice@viivaa.dk
Svar indenfor 24 timer
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer