BOSO Medicus Control

BOSO Control Blodtryksmåler

MEDLEMSPRIS
899,95 kr
Pris: 999,00 kr
Bestillingsvare
7 - 14 dages levering

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: U-COM-BO075
Beskrivelse

Med en BOSO Medicus Control kan du nemt og enkelt måle dit blodtryk derhjemme. Blodtryksmåleren er enkel at betjene og meget nem at aflæse og resultaterne tager udgangspunkt i Verdenssundhedsorganisationen WHO’s standard. På den måde kan du hurtigt se, om dit blodtryk er for højt eller er lige som det skal være. BOSO Medicus Control benytter det oscillometriske måleprincip. Dine pulsslags trykudsving (oscillationer) opfanges via manchetten og sendes videre til apparatets mikroprocessor. Denne målemetode er uhyre præcis og nedsætter risikoen for fejlmålinger betydeligt.

BOSO Medicus Control gør det til en leg at måle blodtrykket derhjemme. Alt du skal gøre er at placere den medfølgende universalmanchet rundt om din overarm. Manchetten er meget fleksibel og spænder i diameter fra 22 til 42 centimeter. Herefter aktiveres oppumpningen og kort tid efter kan du aflæse resultatet på det store LCD-display. Den intelligente pumpemekanisme sikrer dig en fuld oppustning og et optimalt måleforhold. Mål dit blodtryk lige når det passer dig i hjemlige og trygge omgivelser.

Du kan lagre op til 30 målinger inklusiv en 14-dages profil på din BOSO Medicus Control. På den måde kan du nemt og enkelt følge dit blodtryks udvikling henover tid. Med det medfølgende blodtryksskema kan du logge dine resultater, og med lethed overvåge dit blodtryk. Det bliver ikke nemmere, eller mere behageligt, at måle blodtrykket derhjemme, end med en BOSO Medicus Control. Med sin vægt på bare 300 gram uden batterier, er blodtryksmåleren også meget mobil og kan nemt transporteres rundt. Derfor er det intet problem, hvis du ønsker at tage din BOSO Medicus Control med på ferien eller på arbejde.

BOSO Medicus Control er en kvalitetsblodtryksmåler der hurtigt og enkelt kan give dig præcise resultater. Måleren er godkendt af GHS (The German Hypertension Society) og overholder samtlige europæiske bestemmelser vedrørende medicinsk udstyr. Derfor giver Viivaa med stolthed 3 års garanti på BOSO Medicus Control.

Kundeservice
kundeservice@viivaa.dk
Svar indenfor 24 timer
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop