Biosym D-Sun 20 mcg D-Vitamin (360 kapsler)

Biosym D-Sun 20 µg D-Vitamin (360 kap)

kr. 159.0000
MEDLEMSPRIS
159,00 kr
Pris: 241,00 kr
 På lager
Dag til dag levering

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: 16616
Beskrivelse

D-Sun er et fantastisk D-vitamintilskud fra danske Biosym med et højt indhold af D3-vitamin. Faktisk indeholder hver eneste D-Sun kapsel hele 20 µg D3-vitamin! D-vitamin bliver naturligt dannet i huden når den udsættes for sollys og D-Sun er udvundet efter de samme naturlige processer. For at sikre en ekstra høj optagelighed er D-vitaminerne i D-Sun opløst i lecithin fra soyaolie. D-vitaminet kaldes i folkemunde for Solvitaminet, da det som nævnt dannes i huden når den udsættes for solens UVB-stråler. I Danmark er det dog primært i sommerhalvåret at vi kan udnytte dette til fulde. Desuden falder evnen til at producere D-vitamin fra sollys med alderen. D-Sun kan derfor være en god alternativ kilde til D-vitamin.

Med D-Sun får du et produkt, der kan give dig et fornuftigt tilskud af D-vitamin, når du føler, at du har behov for det. D-Sun udvikles af den danske producent Biosym, der i en lang årrække har stået bag en række af de førende kosttilskud herhjemme. Faktisk har Biosym siden 1986 stået for effektive kosttilskud og stærke vitamin- og mineralpræparater af højeste kvalitet. Effektivitet, balance og sikkerhed har altid været i højsædet hos Biosym og her er D-Sun absolut ingen undtagelse. D-Sun bliver produceret under strenge kvalitetskrav og det er din garanti for et effektivt, balanceret og sikkert produkt.

Bemærk: Den anbefalede daglige dosis er 1 kapsel. Den daglige dosis bør ikke overskrides. D-Sun er et kosttilskud og bør ikke træde i stedet for varieret kost. D-Sun bør altid opbevares uden for små børns rækkevidde og bør kun efter aftale med læge anvendes af gravide eller børn under 11 år. Udsæt ikke kapslerne for direkte sollys.


Varedeklaration
1 kapsel indeholder:, SOJAlecithin 250 mg (heraf fosfolipider 150 mg), Solsikkeolie 18 mg, Cholecalciferol (D3-vitamin) 20 µg, Kapsel: FISKegelatine, Fugtighedsbevarende middel: Glycerol (vegetabilsk)
Kundeservice
kundeservice@viivaa.dk
Svar indenfor 24 timer
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer