Superfruit Hemp Afskallede Hampefrø Ø (200 gr)

Superfruit Hampefrø (200g)

kr. 99.0000
MEDLEMSPRIS
99,00 kr
Pris: 100,00 kr
 På lager
Dag til dag levering

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: 12225
Beskrivelse

Med afskallede hampefrø fra Superfruit har du en god og naturlig kilde til proteiner af høj kvalitet, kostfibre og fedtstoffer. Og så er anvendelsesmulighederne for hampefrø mange. For blot at nævne et par stykker kan du vælge at blande hampefrø i din grød, i dit bagværk eller i dine smoothies. Du kan også vælge at bruge hampefrø som et ekstra krydderi til dine frikadeller og dermed tilføre en masse næring til din kost. Superfruits hampefrø indeholder 10 % omega-fedtstoffer, 20 % kostfibre og hele 45 % protein! Køb hampefrø i Viivaas webshop og få et 100 % naturligt supplement til en sund og varieret kost.

For at bevare næringsindholdet i hampefrø bedst muligt, behandler Superfruit deres produkt med moderne teknologi. De afskallede hampefrø er økologiske og 100 % naturlige - Superfruits mission er nemlig at tilbyde dig det bedst mulige produkt. Hampefrø er en fremragende kilde til væsentlige fedtsyrer. Det er kun få andre typer af frø der kan følge med hampefrø, når det gælder hvor stor en andel af den samlede mængde af olie der udgøres af væsentlige fedtsyrer. For hampefrø ligger den på hele 86 %. Endelig kan du som laktose intolerant med fordel vælge Superfruits hampefrø frem for diverse valleprotein-produkter.

I mindst 6000 år har mennesket anvendt hampefrø. Man mener, at den et-årige urt stammer fra skråningerne ved Himalaya og når den høstes kan dens forskellige dele tjene mange forskellige formål. De fibre der sidder i stænglen indgår eksempelvis i produktionen af blandt andet papir og reb.

OBS! Du bør opbevare din hampefrø fra Superfruit tørt, mørkt og køligt.

Kundeservice
89 87 17 22
kundeservice@viivaa.dk
Alle hverdage 10-15:30
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer