Rømer Koldpresset Hørfrøolie (500ml)

Rømer Koldpresset Hørfrøolie (500ml)

kr. 49.0000
MEDLEMSPRIS
49,00 kr
Pris: 69,95 kr
+ 39 kr i håndtering
 På lager
Dag til dag levering

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: 1445
Beskrivelse

Koldpresset hørfrøolie fra Rømer er en god og naturlig kilde til omega-3 fedtsyrer. Med sin milde og behagelige smag er den et godt alternativ til forskellige former for fiskeolier og kapsler. Du kan indtage koldpresset rapsolie direkte og rent i form af 1-2 spiseskefulde om morgenen. Den gode smag gør dog også koldpresset hørfrøolie ideel som en lækker ingrediens i salatdressingen eller som en base i f.eks. reje- eller kartoffelsalat. Du kan også bruge koldpresset hørfrøolie i smoothies, juice, dip eller som smagfuld topping på yoghurten om morgenen. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan du vil bruge koldpresset rapsolie. Blot skal du huske på, at de sarte flerumættede fedtsyrer ikke tåler at blive varmet op. Derfor egner koldpresset hørfrøolie sig dårligt til stegning og opskrifter der kræver opvarmning.

Under koldpresningen når hørfrøene aldrig en temperatur over 60 grader, hvilket sikrer, at alle de gode og essentielle fedtsyrer forbliver intakte. Koldpresning giver et mindre udbytte, men sikrer til gengæld en renere og rigere olie. Derfor er koldpresset hørfrøolie fra Rømer så rig på både smag og omega-3 fedtsyrer. Koldpresset hørolie er tappet i en iltfri atmosfære, hvilket sikrer olien bedre imod harskning. Derved forlænges oliens holdbarhed på en naturlig måde uden brug af nogen former for tilsætningsstoffer.

Rømer Natur Produkt er en dansk familievirksomhed, der siden 1977 har produceret og importeret økologiske fødevarer af højeste kvalitet. De mange års erfaring er din garanti for en koldpresset hørfrøolie lidt udover det sædvanlige.

Koldpresset hørfrøolie kommer i to forskellige størrelser; 250 og 500 ml. Begge størrelser kommer i specialfremstillede glasbeholdere, der er designet til at beskytte olien for lys og varme. Du bør altid opbevare koldpresset hørfrøolie relativt køligt og undgå at olien udsættes for sollys.


Varedeklaration
Koldpresset hørfrøolie
Kundeservice
kundeservice@viivaa.dk
Svar indenfor 24 timer
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer