Få 20% rabat | Som Medlem af Viivaa får du 20% ekstra rabat. Se her hvordan >>

HUSK Loppefrøskaller - fiberprodukter

Balance i maven – Hver eneste dag

HUSK® er et naturlægemidlet af Psyllium-frøskaller som fås i vegetabilske kapsler eller pulver. HUSK® Psyllium-frøskaller er godkendt af Sundhedsstyrelsen som naturlægemiddel, og virker mod forstoppelse, diarré, irritabel tyktarm og forhøjet kolesterol.

Virkningen dannes af de gavnlige Psyllium-frøskaller fra den indiske plante Plantago ovata Forsk og produktet indeholder ingen tilsætningsstoffer og stammer fra 100% fra naturens. Den eneste ingrediens er de fiberrige Psyllium- frøskaller, der indeholder 85% fibre. Simpelt, nemt og dejligt naturligt.

Loppefrøskallers anvendelse:

Plantefibre fra Psyllium-frøskaller er gør fordøjelsen vanskelige – og det er lige noget for din mave. I stedet for at blive fordøjet, bliver fibrene i tarmen, hvor de suger væske til sig og svulmer op. Tarmens indhold fylder nu mere, og vandindholdet gør simultan at afføringen bliver håndgribeligt.

Fordelene ved HUSK Loppefrøskaller:
- Tyktarmes naturlige bevægelser bliver stimuleret, da tarmen får noget at arbejde med
- Leverer vegetabilsk smil, der smører tarmen
- Mængden af gavnlige bakterier i tarmen øges, som forbedre fordøjelsen

Når du indtager HUSK® Psyllium-frøskaller vedligeholder fibrene din fordøjelse i god form og fungerer derfor mod forstoppelse, diarré og irritabel tyktarm, en smertefuld lidelse der gør at din afføring varierer mellem flydende og hård.

Flere fibre i dine kostvaner

HUSK® Psyllium-frøskaller bør ikke erstatte en sund, varieret og fiberrig kost. Vi anbefaler derfor at du følger Sundhedsstyrelsens vejledning til en sund kost:
Spis masser af frugt og grønt, vælg groft brød og pasta i stedet for de lyse varianter, og begræns dit indtag af fedt og sukker på et minimalt niveau. - Rør HUSK® pulver ud i et glas vand (1,5 dl), mælk eller juice.
- Drys HUSK® pulveret på din ymer eller yoghurt.

Det er vigtigt, at du altid indtager mindst et ekstra glas vand til, så du i alt får 3 dl væske.