Cosmoveda Jomfru Kokosolie Ø (500 ml)

Jomfru kokosolie Ø (550ml)

kr. 100.9500
MEDLEMSPRIS
100,95 kr
Pris: 112,00 kr
+ 39 kr i håndtering
 På lager
Dag til dag levering

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: 11885
Beskrivelse
Kokosolie fremstillet af økologiske kokosnødder. Smagen af kokos er bevaret i denne kokosolie.
Kan anvendes til stegning, bagning, på brød, i smoothies, som pålæg og i saucer. Den har en fin kokos smag og egner sig godt til Asiatiske wokretter og Sydindiske curries. Du kan stege grøntsager i olien og riste dine krydderier i den for at fremhæve deres smag.
Varedeklaration
Vi koldpresser forsigtigt kokos stykkerne selv i Tyskland, så vi er helt sikre på at olien bliver udvundet på den bedst mulige måde. Vore metode bevarer den bedste næringsværdi, den sødlige kokos duft og smag. Kvalitetsgaranti: Olien er koldpresset og der bliver ikke brugt varme. Dette er "Raw Food". Det er fra den første koldpresning, ufiltreret og naturlig. Olien bliver ikke bleget, deodoriseret, raffineret eller ændret. Den indeholder ingen konserveringsmidler. Nyd den herlige smag af kokosolie! Prøv også vores andre top kvalitets kokos produkter; kokosmælk, creamed coconut m.m. COSMOVEDA Extra Virgin Kokosolie er fantastisk til stegning, bagning, på brød, i smoothies, som pålæg og i saucer. Den har en fin kokos smag og egner sig godt til Asiatiske wokretter og Sydindiske curries. Du kan stege grøntsager i olien og riste dine krydderier i den for at fremhæve deres smag. Brug den i din smoothie.
Kundeservice
89 87 17 22
kundeservice@viivaa.dk
Alle hverdage 10-15:30
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer