Oil Of Life Kæmpenatlysolie Ø (250 ml)

Livets Olie Kæmpenatlysolie (250ml)

kr. 143.0000
MEDLEMSPRIS
143,00 kr
Pris: 250,00 kr
 På lager
Dag til dag levering

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: 9376
Beskrivelse

100 % ren økologisk kæmpenatlysolie kan nydes direkte fra flasken eller i en smoothie. Du kan med fordel indtage den i forbindelse med dit måltid om morgenen. Døjer du med tør hud, er økologisk kæmpenatlysolie også særdeles velegnet til at smøre direkte på huden som en plejende olie. Denne 100 % rene og økologiske variant fra Livets olie er koldpresset og uraffineret. Det sikrer dig en økologisk kæmpenatlysolie, hvor samtlige aktive plantestoffer er i behold, når du modtager produktet. Få 100 % ren økologisk kæmpenatlysolie leveret lige til døren ved at købe i Viivaas webshop.

økologisk kæmpenatlysolie fra Livets olie indeholder 9-10 % GLA som er en forkortelse for gammalinoleic acid/gammalinolensyre. For kvinder i alle aldre er det vigtigt at indtage netop GLA. GLA gavner nemlig blandt andet negle, hud og hår. Også ved udvortes brug kan økologisk kæmpenatlysolie gavne din hud. Prøv eksempelvis at smøre økologisk kæmpenatlysolie på din hud for at afhjælpe tør hud.

økologisk kæmpenatlysolie stammer fra den nordamerikanske plante kæmpenatlys (Oenothera biennis). Planten har en rank stamme, er meget høj og fra juni til september er den i blomst. Dens blomster har en lækker duft og tiltrækker insekter der er bestøvende. Om aftenen åbner blomsterne sig og lukker sig igen i løbet af dagen. Den toårige plantes frugt udgør en aflang kapsel, som indeholder en masse rødlige og små frø. økologisk kæmpenatlysolie fra Livets olie produceres ved at presse olie fra disse små frø. Selve planten kæmpenatlys er en spiselig plante. Den har en lang tradition for at have været anvendt som alternativ medicinplante.


OBS! økologisk kæmpenatlysolie har en holdbarhed på 4-6 uger fra åbning. Du bør altid opbevare din olie i køleskabet. Derudover skal du huske, at økologisk kæmpenatlysolie aldrig må opvarmes.


Varedeklaration
Kæmpenatlysolie*
Kundeservice
kundeservice@viivaa.dk
Svar indenfor 24 timer
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer