Magnesium +300 180 kapsler

Biosym Magnesium +300 (180 kapsler)

kr. 159.0000
MEDLEMSPRIS
159,00 kr
Pris: 218,00 kr
 På lager
Dag til dag levering

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: 16628
Beskrivelse

Introduktionen af den nye, forbedrede Magnesium +300 fra Biosym repræsenterer en nyskabelse inden for magnesiumpræparater i Danmark, idet Biosym nu som de første introducerer organisk Magnesium i form af Magnesiumpidolat på det danske marked. Magnesiumpidolat er en ny og spændende organisk kilde til Magnesium, og Magnesiumpidolat har i talrige videnskabelige studier vist overbevisende biotilgængelighed og effektivitet.

Hvad er Pidolat? Pidolater er kendetegnet ved, at de har en god optagelighed i kroppen i lighed med andre organiske kilder, som f.eks. aminosyrekelater, men pidolater har den ekstra dimension, at liganden pidolat (fra latin: ligare = at binde), som det elementære Magnesium er koblet til, hvorved der dannes et organisk og yderst biotilgængeligt biomolekyle, har unikke fysiologiske egenskaber i sig selv, udover "blot" at agere som ligand for elementære mineraler som f.eks. Magnesium. Pidolat - i dette tilfælde Magnesiumpidolat - består af elementær Magnesium, der er koblet til organisk L-Pidolat (Pyrrolidon Caboxyl Syre (PCS)). Forsøg har påvist en signifikant lavere udskillelse af Magnesium-L-Pidolat fra organismen i forhold til andre ligander. Baggrunden for disse flotte resultater er, at L-Pidolat optages hurtigt og effektivt i kroppens celler, og at Pidolat tillige ikke udskilles igen i samme grad, som det er tilfælde med andre mineralsalte.

Magnesiumindholdet er relativt lavt i de fleste fødevarer, så det er nødvendigt regelmæssigt at spise en varieret kost bestående af magnesiumrige fødevarer. Klorofyl indeholder Magnesium, og derfor er grønne grøntsager en rig kilde til Magnesium. Andre gode kilder er nødder, frø, fuldkorn, fisk og skaldyr samt drikkevarer såsom kaffe, te, kakao og hårdt, mineralholdigt vand.


Varedeklaration
Magnesiumoxid, Magnesium-L-pidolat, Konsistensmiddel: Vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, Kapsel: Hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk)
Kundeservice
kundeservice@viivaa.dk
Svar indenfor 24 timer
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer