Omron BF 214 fedtprocentmåler

Omron BF 214 Fedtprocentmåler

kr. 450
450,00 kr
 På lager
Dag til dag levering

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: MEQ-6057029
Beskrivelse

Omron BF214 fedtprocentmåler er designet i et elegant kompakt design så du hurtigt kan opnå et overblik over kropssammensætningen mht. vægt, kropsfedt, BMI og skeletmuskulaturen. Denne fedtmåler fra Omron er en yderst professionel fedtmåler, som benyttes af læger og hospitaler mange steder. Den er rigtig god til at kontrollere effekten af en kur med fokus på kost og motion over tid. Den er klinisk testet for at sikre nøjagtige resultater. Målingen med Omron BF214 udføres på underkroppen.


Princip for beregning af kropssammensætning

Kropsfedt har lav elektrisk ledeevne - Omron BF214 måler kropsfedtprocenten ved hjælp af den bioelektriske impedansmetode (BI). Muskler, blodkar og knogler er kropsvæv med et højere vandindhold som let leder elektricitet. Kropsfedt er væv, der kun har lille elektrisk ledningsevne. BF214 sender en meget svag elektrisk strøm på 50 kHz og mindre end 500 μA gennem kroppen for at afgøre mængden af fedtvæv. Den svage elektriske strøm mærkes ikke ved brugen af BF214. For at vægten kan bestemme kropssammensætningen, anvender den elektrisk impedans, sammen med oplysninger om din højde, vægt, alder og køn for at generere resultater baseret på Omrons data om kropssammensætning.

Anbefalede måletider

I løbet af dagen har mængden af vand i kroppen tendens til gradvist at flytte sig mod de nedre ekstremiteter. Det er derfor, der er tendens til, at ben og ankler hæver om aftenen eller om natten.


Vandkvotienten i den øvre og nedre del af kroppen er forskellig om morgenen og om aftenen, og det betyder, at kroppens elektriske impedans også ændrer sig. Hvis du er opmærksom på de tidspunkter, hvor kropsfedtprocenten ændrer sig i løbet af dagen, vil det hjælpe dig til at få en nøjagtig fornemmelse af kropsfedtet. Det anbefales at bruge dette apparat i samme omgivelser og ved samme daglige forhold. Vi anbefaler, at du altid foretager målingen om morgenen, når du er stået op og har tømt blæren.

  • Undgå at udføre målinger i følgende situationer:
  • Umiddelbart efter kraftig motion, efter et bad og efter at have været i sauna.
  • Efter indtagelse af alkohol eller store mængder vand, efter et måltid (ca. 2 timer)

Hvis der foretages en måling under disse fysiske omstændigheder, kan den beregnede kropssammensætning afvige markant fra den faktiske sammensætning, da vandindholdet i kroppen ændrer sig.

Hvad er BMI (body mass index)?

BMI anvender følgende enkle formel til at angive forholdet mellem en persons vægt og højde.
BMI = vægt (kg) / højde (m) / højde (m) eller BMI = vægt (lb) / højde (tommer) / højde (tommer) × 703. Omron BF214 anvender de oplysninger om højde, som er lagret på det personlige profilnummer, eller når du indtaster oplysninger i GUEST-tilstand, til at beregne din BMI-klassificering.

Hvad er kropsfedtprocent?

Kropsfedtprocent refererer til mængden af kropsfedtmasse i forhold til den samlede kropsvægt udtrykt som en procent. Kropsfedtprocent (%) = {kropsfedtmasse (kg) / kropsvægt (kg)} × 100

Hvad er skeletmuskel?

Skeletmuskel kan øges gennem motion og anden aktivitet. Hvis andelen af skeletmuskel øges, kan kroppen lettere forbrænde energi, og det betyder, at det er mindre sandsynligt, at den bliver til fedt, og at det bliver nemmere at leve et aktivt liv.

årsagen til, at beregnede resultater afviger fra den faktiske kropssammensætning:

Den kropssammensætning, som måles af dette apparat, kan afvige markant fra den faktiske kropssammensætning i følgende situationer:

  • ældre personer (over 81 år) / Personer med feber / Bodybuildere eller meget trænede atleter / Patienter i dialysebehandling / Patienter med osteporose, som har en meget lav knogletæthed / Gravide kvinder / Personer med hævelser. Disse forskelle kan henføres til skiftende forhold i kropsvæske og/eller kropssammensætning.
Kundeservice
kundeservice@viivaa.dk
Svar indenfor 24 timer
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer