Stevia Drys-Let Hermesetas 75 gr.

Hermesetas Dryslet - SteviaSweet (75g)

kr. 54.95
54,95 kr
 På lager
Dag til dag levering

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: 1656
Beskrivelse

Hermesetas dryslet er et fantastisk alternativ til sukker på grund af sit lave energiindhold. 1 teskefuld Hermesetas dryslet indeholder ca. 1,4 kalorier. Hermesetas dryslet er udvundet af ekstraktet fra stevia-planten og er derfor et naturligt sødestof. Det er stevia-plantens ekstraherede Steviol-glycosider der bruges til Hermesetas dryslet.

Stevia Rebaudiana Bertoni, eller bare stevia, er en vild plante, der gror i Sydamerika. Den blev opdaget i 1600-tallet og er siden blevet benyttet af indianerstammer som sødemiddel i blandt andet medicin og the. Siden 1970’erne har man udvundet stevia-ekstraktet og brugt det som et naturligt sødemiddel. I Danmark blev stevia godkendt som sødemiddel i november 2011.

Det er meget let at bruge Hermesetas dryslet i det daglige. 1 tsk. Hermesetas dryslet svarer nemlig til 1 tsk. sukker. Den helt store forskel er dog, at Hermesetas dryslet indeholder 90 procent færre kalorier end almindeligt sukker. 1 teskefuld Hermesetas dryslet indeholder ca. 1,4 kalorier. Desuden indeholder Hermesetas dryslet hverken kulhydrater, allergener eller animalske tilsætningsstoffer.


Hermesetas dryslet kan med fordel benyttes i stedet for almindeligt sukker i bagning og i sødning af kolde og varme drikke. Sødeprofilen er ganske karakteristisk og derfor adskiller smagen af Hermesetas dryslet sig kun ganske lidt fra sukker. Der er ingen grim bi- eller eftersmag og i forskellige smagstests kunne respondenterne ikke smage forskel på drikkevarer sødet med Hermesetas dryslet eller almindeligt sukker.

Du kan roligt anvende Hermesetas dryslet idet stevia-planten er godkendt i en lang række lande, herunder USA, Australien og Japan. I 2011 blev stevia godkendt af den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet. Hermesetas dryslet produceres af det hæderkronede schweiziske firma, Hermes Sweetener. Siden 1932 har de under navnet Hermesetas, produceret sukkererstatningsprodukter af højeste kvalitet. Hermes’ årelange erfaring og højteknologiske tilgang er din garanti for et sødestof af høj kvalitet, når du handler Hermesetas dryslet i Viivaas webshop.


Varedeklaration
MaltodextrinInulin, Oligofruktose, Steviolglykosider, Thaumatin
Kundeservice
kundeservice@viivaa.dk
Svar indenfor 24 timer
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer