Blodsukkermåler

Er du en af de mange danskere der har et for højt blodsukker uden at vide det? En blodsukkermåler kan give dig visheden. I Viivaas webshop finder du et bredt udvalg, så du kan finde den blodsukkermåler der passer til lige præcis dit behov. Vi tilbyder en række forskellige varianter og prisklasser - uanset om du befinder dig i risikogruppen for et for højt blodsukker eller du allerede lider af diabetes, kan en blodsukkermåler fra Viivaas webshop være et godt køb for dig.

For mange diabetespatienter er en blodsukkermåler en vigtig del af hverdagen - med den rette model behøver det ikke at være til gene. Det er nemlig let og enkelt at måle sit blodsukker derhjemme. Ved hjælp af en lille dråbe blod på en teststrimmel kan din blodsukkermåler angive dit blodsukkerniveau i millimol pr. liter (mmol/l). Og uanset hvilken blodsukkermåler du vælger, er brugervenligheden i top. Du aflæser nemt resultatet på displayet på din blodsukkermåler og med nogle modeller har du endda mulighed for nemt og enkelt at overføre dine resultater til din PC.

Et for højt blodsukker målt med en blodsukkermåler kan have alvorlige konsekvenser. Forstyrrelser i stofskiftet er en af konsekvenserne på kort sigt, mens du på lang sigt kan risikere at et for højt blodsukker fører til Type 2 diabetes. Desværre er symptomerne på et for højt blodsukker ikke altid tydelige. Nogle oplever træthed eller sår der ikke vil hele, mens andre oplever tørst. En blodsukkermåling kan give dig et klart svar. Der er derfor rigtig mange gode grunde til at investere i en blodsukkermåler, så du kan holde øje med dit blodsukker. Køb din blodsukkermåler i Viivaas webshop og få en blodsukkermåler der er blandt markedets bedste. Viivaas eksperter har testet dem alle og er din garanti for et brugervenligt og godt produkt til en rigtig god pris.