Fiskeolie & Planteolie

Med et dagligt tilskud af fiskeolie kan du sikre dig, at du får indtaget nok af de sunde omega-3 fedtsyrer. En sund og varieret kost bør indeholde et dagligt indtag af omega-3 fedtsyrer. Forskning har nemlig blandt andet vist, at omega-3 kan hjælpe med at opretholde en normal hjertefunktion. Viivaas eksperter har udvalgt nogle af markedets bedste fiskeolie-varianter. På den måde er du sikret produkter af højeste kvalitet, når du handler fiskeolie hos Viivaa.

At din krop har brug for fiskeoliens to flerumættede omega-3 fedtsyrer; EPA og DHA, understreges af, at Hjerteforeningen anbefaler en daglig dosis på mellem 500 og 1.000 mg omega-3 fedtsyrer. Fiskeolie som kosttilskud kan hjælpe dig til at nå denne anbefalede daglige dosis. Fiskeolie findes naturligt i fisk og skaldyr. Især er de fede fisk som laks, sild og makrel rige på fiskeolie. Magre fisk som tun og rødspætte indeholder også fiskeolie, men ikke i samme mængder. Mange danskere har dog svært ved at indtage de nødvendige mængder af fisk om ugen, og så kan et ekstra supplement af fiskeolie være en god ide. På den måde er du sikker på, at din krops daglige behov for omega-3 fedtsyrer bliver opfyldt.

I Viivaas webshop finder du en række forskellige fiskeolie-varianter og fiskeolie i forskellige mængder. Køber du din fiskeolie i store mængder, skal du blot være opmærksom på, at din fiskeolie ikke bør blive udsat for direkte sollys eller overskride sidste salgsdato. Hvis olien lugter harsk er det et tegn på, at den er for gammel og skal kasseres. De gode fiskeolier, som du finder i Viivaas webshop, er udvundet fra fisk nederst i fødekæden, såsom sardiner eller ansjoser, og er destilleret to gange. På den måde er du fri for eventuelle rester af tungmetaller i produktet, når du køber din fiskeolie i Viivaas webshop.