Få 20% rabat | Som Medlem af Viivaa får du 20% ekstra rabat. Se her hvordan >>

Historien om Viivaa.dk

Om os ved Viivaa.dk:
www.viivaa.dk

Hos Viivaa tager begrebet sundhed sit afsæt i forståelsen af det hele menneske. Det betyder, at vi fokuserer på samspillet mellem et menneskes fysik, psyke og livsstil - at være: FRISK!
Vores syn på sundhed kommer til udtryk ved, at vi ikke mener at sundhed blot er at være sygdomsfri. Vi mener derimod at sundhed er et bredt og dynamisk begreb, som omfatter både fysisk og mentalt velvære, livskvalitet og læring. Vi tager udgangspunkt i og følger WHO og de offentlige danske rådgivende institutioner som Sundhedsstyrelsen m.fl., da de bygger på videnskabelige undersøgelser.

Viivaa-teamet består af specialister inden for sundhed.

Vores mål er at hjælpe vores kunder med det, der er vigtigst for dem. Det gælder altså hvad enten dit mål er at tabe dig, at stoppe med at ryge, at forbedre din kondition eller noget helt andet. Når du først har defineret dine målsætninger er planlægningen det næste skridt og Viivaa er derfra din kilde til inspiration og enkle løsninger i en travl hverdag.

Viivaa er opbygget så du nemt kan følge dine mål og undervejs læse meget mere i de tilhørende links, hvis du er nysgerrig efter mere viden. Med vores guides får du hjælp til at kortlægge netop dine behov, og dermed få skræddersyet både kostprogram og træningsprogram til dig.

Hos Viivaa er der ikke tale om en færdig manual til hvordan du skal leve dit liv. Viivaa er for til almindelige danskere, hvis mål er en sundere hverdag, og vi ønsker derfor at give dig de bedst tænkelige muligheder for en varig livsstilsændring. Viivaa er dit afsæt til at tænke over dine nuværende vaner, og kortlægge hvad der er dine udfordringer og barrierer for at få et sundere liv. Vi håber derfor altid at have de rigtige produkter i vores sortiment, så vi kan tilbyde dig lige præcis det, du har behov for.