Hjertemåler (EKG)

 • Omron EKG Scanner

  Omron EKG Scanner

  MEDLEMSPRIS
  3.599,00 kr
  Pris: 4.250,00 kr

  Ikke på lager

En hjertemåling gør dig blandt andet i stand til at overvåge din puls og hjerterytme, opdage forstyrrelser i din hjerterytme, tidligt opdage eventuelle åreforkalkninger og vise om du har sygdomme i selve hjertemusklen. Målingen sker ved hjælp af elektrokardiografi (EKG) og er enkel, nem og smertefri. Avancerede elektroder måler de elektroniske impulser der passerer gennem hjertet. På baggrund af disse målinger dannes kurver, der giver et præcist overblik over mange af hjertets funktioner. Kurverne er det der normalt kaldes et EKG, og viser hvordan de elektriske impulser breder sig i hjertemusklen. EKG-målinger er blevet foretaget i mere end 100 år, men teknologien er blevet væsentligt forbedret henover de seneste årtier.

Tidligere kunne en hjertemåling kun foretages af fagpersonale hos lægen eller på hospitalet, men de senere års teknologiske udvikling har gjort det muligt for almindelige mennesker, at foretage præcise målinger hjemmefra. Du kan altså foretage målingen i rolige omgivelser når det passer dig. Samtidig kan du hele tiden holde øje med eventuelle udviklinger i din hjertefunktion og dermed kontakte læge eller hospital tidligere i tilfælde af udsving. De fleste hjertesygdomme viser sig gennem ændringer i EKG’et, og derfor kan det være fornuftigt at foretage EKG-målinger jævnligt.

Faktisk har en større dansk undersøgelse for nylig vist, at øget brug af EKG hjertemålinger har gjort behovet for hjerteoperationer mindre. Fordi EKG-teknologien er blevet så sofistikeret som den er, kan man nu skræddersy hver enkelt patients behandling. Det minimerer spildtid og unødvendige – og risikable – operationer. Derudover kan jævnlige EKG-målinger afsløre om en påbegyndt behandling har den ønskede effekt eller måske skal gentænkes.

Viivaa’s eksperter har udvalgt markedets absolut bedste hjertemåling-produkter, og det sikrer dig resultater af høj kvalitet uanset hvilket produkt du vælger. Målingerne tager kun få minutter og du får resultatet med det samme. Samtlige hjertemåling-produkter i Viivaa’s Webshop er utroligt lette at anvende og er helt og aldeles smertefri.