Returnering hos Viiivaa.dk

Afbestilling og annulering:
Ønsker du, at afbestille eller anullere en allerede afgivet ordre skal du blot sende os en e-mail til kundeservice@viivaa.dk vedr. afbestillingen. (Husk at opgive ordre-nummeret)
Afbestilling skal ske inden kl. 14.00 samme dag som bestillingen er foretaget, da vi ellers er gået igang med at pakke ordren til dig.

Vi overfører naturligvis pengene tilbage til dig, samme dag, som vi modtaget annuleringen og pengene bliver sat tilbage på det samme kort som du har foretaget dit køb.

Fortrydelse af køb:
Hvis du af en eller anden grund fortryder dit køb på et tidspunkt, hvor pakken allerede er sendt afsted til dig, kan du fortryde købet, ved at nægte at modtage pakken, når den leveres - for så bliver den automatisk sendt tilbage til os og vi vil sætte pengene tilbage på det kort, du har betalt med. Dette er dog ikke gældende, hvis du får leveret din pakke med DAO.

Returret:
Hvis du gerne vil returnere en ordre som du allerede har modtaget, kan du naturligvis også det. Du har 20 dages fortrydelsesret for alle varer købt på www.viivaa.dk. Varerne skal returneres i original emballage, og evt. beskyttende emballage om produktet må ikke være brudt. Du har med andre ord pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Kunden afholder selv de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Såfremt du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, bedes du venligst udfylde formularen herunder, hvorefter du kan udskrive dokumentet.. Vedlæg venligst blanketten sammen med din returforsendelse. Har du ikke en printer, kan du vedlægge et håndskrevet dokument, hvoraf de ønskede informationer fremgår. Du skal stadig udfylde formularen.

Tryk her for at gå til returseddel

Du skal sende din retur pakke til os på denne adresse:
Firtal Web Aps.
Att. Viivaa.dk
Møgelhøj 8
8520 Lystrup
(Husk at gemme din postkvitttering som dokumentation, for at du har returneret pakken)

Vi overfører naturligvis pengene tilbage til dig, samme dag, som vi modtaget annuleringen og pengene bliver sat tilbage på det kort, som du har foretaget dit køb med. Vi gør i den forbindelse opmærksom på at Teller og PBS som håndterer krediteringen nogle gange kan have en ventetid på 3-7 dage, så der kan gå lidt tid før du kan se pengene på din konto igen.

Reklamationsret:
Som kunde hos viivaa.dk har du 2 års reklamationsret på produkterne. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage, eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete sitiuation, dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og du skal altid bare kontakte os på kundeservice@viivaa.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, viivaa.dk har stillet dig i udsigt.
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra viivaa, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til viivaa.dk via mail.