Tørret frugt

Hungrer din krop ofte efter lækre og søde sager i løbet af eftermiddagen eller om aftenen, når du sidder foran fjernsynet, er der et alternativ til chokoladen og slikskålen. Og alternativet kan sagtens være både farverigt, sødt og smagfuldt. Med tørret frugt i tasken eller i køkkenskabene har du et sundere alternativ inden for rækkevidde, når den søde tand skal tilfredsstilles. Selvom tørret frugt har et forholdsvis højt kalorieindhold, kan du med fordel vælge tørret frugt som dit foretrukne snackvalg. Se Viivaa webshops store udvalg af tørret frugt og find dine søde favoritter.

I dit lokale supermarked og i diverse specialbutikker er udvalget af tørret frugt efterhånden meget varieret. Gojibær, mulbær, tranebær, abrikoser og blåbær er bare nogle af de former for tørret frugt, du kan få fingre i. De små smagfulde stykker tørret frugt egner sig særdeles godt som et sundere mellemmåltid og rent faktisk indeholder tørret frugt både vitaminer og mineraler. I forhold til den offentlige anbefaling under sloganet “6 om dagen”, der handler om at spise 6 stykker frugt og grønt dagligt, kan du faktisk lade 30 gram tørret frugt indgå som 1 stykke frugt i dit regnskab. Men vær opmærksom på, at tørret frugt er sukkerholdigt og har et højt kalorieindhold. Spis derfor tørret frugt i fornuftige mængder.

Tørret frugt egner sig til rigtig mange ting. Du kan blande tørret frugt i din müesli eller i din havregrød, du kan spise tørret frugt som snack, når du har lyst til lidt sødt, eller du kan bytte indholdet i dine børns slikskål ud med tørret frugt. Prøv selv; dine børn vil med garanti elske en skål med farvestrålende tørret frugt, sprøde nødder og lidt lækre grøntsagsstrænger. Lynhurtigt har de glemt alt om vingummibamser og syntetiske skumfiduser. Brug også tørret frugt til at søde dine kager og dit bagværk med. Tørret frugt har en koncentreret sød smag der giver dig mulighed for at skære ned på mængden af tilsat sukker. Mulighederne med tørret frugt er mange og i Viivaas webshop finder du en bred vifte af lækker tørret frugt. Køb Viivaaeksperternes udvalgte tørret frugt og få selv øjnene op for den ultimative snack.