Køkkenvægt

Tilføj en digital køkkenvægt til dit eksisterende køkkenudstyr og få lettere ved at styre hvad der dagligt ryger indenbords. På Viivaa tilbyder vi en køkkenvægt i flere forskellige størrelser og med en række forskellige funktioner. Fælles for dem alle er det, at de er målrettet dig der ønsker et vægttab eller af anden grund har behov for at veje din kost. Man er ikke altid bevidst om mængden af det, man spiser og indtagets sundhedsmæssige betydning - køb en køkkenvægt i Viivaas webshop og øg din bevidsthed.

En køkkenvægt kan bruges til andet og mere end blot at veje en fødevare forud for madlavningen eller bagningen. Med en Beurer DS 81 som køkkenvægt får du eksempelvis et indblik i den enkelte fødevares næringsindhold. I denne køkkenvægt er 1000 fødevarer allerede lagret, så du i løbet af få sekunder kender fødevarens indhold af fedt, kulhydrater og proteiner samt mængden af kalorier. Du slipper således for selv at indtaste de enkelte værdier på din køkkenvægt, hvilket gør denne køkkenvægt særdeles velegnet til diabetikere, for hvem hverdagen indebærer en konstant fokusering på kosten. Lider du af diabetes får du med en køkkenvægt som denne et redskab, der ikke blot sikrer dig en bedre føling med din daglige kost, men som også sparer dig for en masse tid i hverdagen.

Drømmer du om et vægttab kan en køkkenvægt hjælpe dig i den rigtige retning. At veje sin kost og derigennem få et indblik i sit daglige indtag øger opmærksomheden omkring de ubevidste kostvaner. Med en køkkenvægt kan du således få lettere ved at opnå det vægttab, du drømmer om og få lettere ved at holde et allerede opnået vægttab. Viivaas eksperter anbefaler vejning af fødevarer og daglig kostregistrering som en del af et vægttabsforløb og til dette er en køkkenvægt et uundværligt redskab. Find din køkkenvægt blandt Viivaa-eksperternes udvalgte.