Det kan til tider være en udfordring at finde rundt i den store mængde af kosttilskud der findes på markedet. Mange oplever det som en jungle at bevæge sig rundt i. Viivaas eksperter har gjort det lettere for dig. De har nemlig udvalgt en række af markedets bedste kosttilskud, så du i Viivaas webshop kan finde netop de kosttilskud der matcher dine behov og din livsstil. Lad kosttilskud være en del af en sund livsstil og spis dem som supplement til en sund og varieret kost.

Der kan være flere forskellige behov der gør det relevant at indtage kosttilskud. Måske træner du på et niveau der kræver, at du tilfører ekstra næring til din krop, måske mangler du essentielle vitaminer eller mineraler eller måske vil du blot supplere en sund livsstil med enkelte tilskud. Uanset hvilket behov du har, finder du et kosttilskud på Viivaa der passer til dig.

Vi tilbyder blandt andet proteinpulver i en af de bedste kvaliteter samt fiskeolien med den højeste koncentration af omega-3 fedtsyrer fra producenten PurePharma. Anvend kosttilskud som disse i perioder hvor din krop ikke får de næringsstoffer den behøver, igennem den kost du indtager.

Vi er allesammen forskellige, og derfor er vores behov for kosttilskud også forskellige. Er du gravid har du eksempelvis brug for nogle andre kosttilskud end en ambitiøs eliteidrætsudøver har. Og dine behov for kosttilskud kan ændre sig, alt efter hvor i dit liv du befinder dig. Du kan derfor vælge mellem mange forskellige kosttilskud, når du skal finde det tilskud der passer til dine behov. Nogle går under kategorien mineraler og vitaminer, mens andre har et højt indhold af plantestoffer eller fedtsyrer. Hos Viivaa ønsker vi at tilbyde dig et bredt og varieret udvalg af kosttilbud. Vi har gjort meget ud af, at informere dig grundigt om de enkelte produkter, så du nemt og sikkert kan finde produkter der kan være gode for netop dig! Savner du bestemte produkter eller har du spørgsmål til nogle af de viste, er du altid velkommen til at kontakte os på support@viivaa.dk.