Lysterapi

Glem alt om lange, mørke deprimerende morgener, hvor dynen er alt for tung, og det hele synes trist. Nu giver Viivaa dig mulighed for at få den bedste start på dagen med et udvalg af lysterapilamper, som giver en naturlig og blid opvågning. Lysterapilamperne kan indstilles på forskellige måder, således at lysintensiteten gradvist skrues op alt efter dit ønskede behov. Udover at hjælpe dig til en rar og energigivende opvågning kan lysterapi-lampernes installerede nattefunktioner gøre dig klar til en god og dyb nattesøvn. Denne form for lysterapi simulerer simpelthen en solnedgang, hvor lyset trin for trin sænkes. På denne måde kan du med lysterapi glæde dig endnu mere til at opholde dig i soveværelset både morgen og nat.

Nogle lysterapi-lamper indeholder desuden alarm, radio eller forskellige alarmlyde som naturlyde (fuglesang, frøer, regn eller vind- og vejrlyde). Lyde som disse kan være med til at gøre opvågningen idyllisk og hyggelig. Hvem vil ikke gerne slå øjnene op til fuglekvidren hver morgen? Glem alt om den skrappe bip-tone fra mobilen eller vækkeuret og få en mere blid og nænsom opvågning med lysterapi. Med en lysterapi-lampe fra Viivaa får du den bedste forudsætning for at undgå morgensurhed og i stedet få en humørindsprøjtning fra morgenstunden der gør dig klar til en lang og udfordrende dag.

Lysterapi-lamper med infrarød varme er god til lindring af forskellige symptomer, såsom muskelsmerter, pandehulebetændelse m.m. Ydermere trænger varmen dybt ind i huden og øger blodcirkulationen. På den måde kan lysterapi gavne både krop og sind!

Giv dig selv en fantastisk morgen og nat hver dag. Dyk ned i Viivaa shoppens udvalg af lysterapilamper og giv dig selv den ultimative start og afslutning på dagen.