Pulsur

Et pulsur er en fantastisk investering, hvis man dedikerer sig til konditionstræningen. Flere og flere benytter sig af pulsur da et pulsur kan hjælpe til at man får meget mere styr på mængden af kalorier der forbrændes, hvor lang tid træningen har varet, hvor lang en distance man har tilbagelagt eller med hvilken intensitet træningen har været udført. Kort sagt; med et pulsur kan du blive meget klogere på din træning.

Med et pulsur kan du altid tjekke om det er gået dårligere eller bedre end forrige træningspas og hvordan du har udviklet dig siden sidste træning. Mange oplever at et pulsur bliver den medvirkende årsag til at træningen når et nyt niveau og træningsmålet bliver nået. Hvem ved, måske kan et pulsur også hjælpe dig tættere dit mål? Find et pulsur her på Viivaa og nå nye højder med din træning.

Kniber det med motivationen i forhold til træning eller vil du gerne være endnu mere seriøs med din træning og nå nye mål? Så er et pulsur et oplagt reskab for dig. Uanset om du tager en kort, rolig tur, spurter, cykler eller går i et hurtigt tempo så er der gevinster at hente.

På Viivaa finder du et bredt udvalg af pulsure. Uanset din nuværende træningstilstand eller dit mål, vil du således kunne finde et pulsur på Viivaa. Hvert pulsur har hver deres funktioner. Du finder eksempelvis pulsur til smartphone, pulsur med og uden brystrem, skridttællere og aktivitetssensorer. Kig dig omkring og find det pulsur der passer dig bedst.

De fleste pulsure på Viivaa kan kobles til computeren, hvorefter det er muligt at fremkalde en oversigt over alle gennemførte træningspas. Ifht. løbe- og cykeltræning er det endda muligt at se, hvordan ruterne har været, den gennemsnitlige kilometertid, gennemsnitligt pulsniveau, maksimum puls, rutelængden, fedtforbrændning og mange andre detaljer.

Det er nemt og enkelt at komme i gang med at bruge i pulsur. God fornøjelse med din pulstræning!