Indeklima

Vink farvel til et dårligt og usundt indeklima med hjælp fra Viivaas udvalgte luftbefugtere, luftrensere og andet udstyr der kan være med til at skabe et godt indeklima.

Et godt indeklima er vigtigt både i hjemmet og på arbejdspladsen. En passende temperatur og en ren og frisk luft er vigtig for en velfungerende hverdag. Døjer du med en eller flere gener i din hverdag kan et dårligt indeklima måske bære en del af skylden. Men der er meget du kan gøre for at sikre et godt indeklima.

Slip for symptomer som udtørrede øjne, hovedpine og træthed, der kan være forårsaget af et dårligt indeklima, med en luftrenser eller luftbefugter. Du finder et bredt udvalg her på Viivaa. Finder du ikke hvad du søger i kampen for et bedre indeklima, hører vi meget gerne fra dig. Du kan altid kontakte os på kundeservice@viivaa.dk.

Mål eksempelvis temperaturen og luftfugtigheden i dit hjem eller på din arbejdsplads og få en fornemmelse af hvor godt et indeklime du egentlig befinder dig i. Måske er det ike så godt som du går rundt og tror. Du kan måle begge ting med et hygrometer fra Beurer og med en luftbefugter kan du få en hygiejnisk og bakteriefri vandfordampning.

Et godt indeklima kan være forstyrret af lugtgener og forstyrrende partikler. Med en luftrenser kan du komme lugte, dyrehår, støv og pollen til livs.

En renere luft og et bedre indeklima kan forbedre livskvaliteten. Vælg et indeklima-produkt på Viivaa og vink farvel til et dårligt og usundt indeklima.