Varmetæppe

Et blødt og lækkert varmetæppe kan ikke alene være komfortabelt og rart - det kan også løsne op i musklerne, hvis du oplever stivhed i nakken eller ømhed efter fysisk aktivitet. Flere fysiterapeuter og kiropraktere anbefaler ofte brug af et varmetæppe i forlængelse af deres behandling. Og det er der god grund til. Der kan nemlig være rigtig mange gevinster at hente ved at anvende et varmetæppe, udover at det i forhold til din velvære og trivsel kan være en rar investering.

På Viivaa finder du et varmetæppe til ethvert behov sammen med et bredt udvalg af sengevarmere for en rar og harmonisk nattesøvn. Et varmetæppe kan både fungere som et ganske normalt tæppe og kan byde på en behagelig varme fra tæppets elektriske varmelegemer. Disse varmelegmer varmer det ønskede område op på en effektiv og rar måde. Et varmetæppe kan på samme måde hjælpe til med at øge blodcirkulationen i kroppen og fødderne i de lange og kolde vintermåneder.

Find et varmetæppe eller en sengevarmer på Viivaa og oplev den ultimative form for wellness!

Et varmetæppe som disse du finder på Viivaa, er produceret i det bedste åndbare øko-tex tekstilmateriale, hvilket bevirker at de ligger ordentligt i sengen. Derudover er der indbygget et smart BSS sikkerhedssystem i alle varmetæpperne som sikrer mod overophedning. Nogle af varmetæpperne har endvidere en automatisk slukke-funktion.

I Viivaas sortiment af varmetæpper findes modeller som udelukkende varmer kroppen men også andre varmetæpper der byder på fodvarme og inkluderer et styk kappelagen. Smarte indstillinger såsom turbo-opvarmning, automatiske switch-downs og justerbare timers med 1 times interval følger med i de mere avancerede varmetæpper. Varmetæpperne kan maskinvaskes ved 30, 40 eller 60 grader, hvilket gør det let for dig som forbruger at rengøre dit varmetæppe.

Oplev den ultimative form for wellness og opnå kropslig velvære og forkælelse med et varmetæppe. Find et varmetæppe der matcher netop dit behov i Viivaas store udvalg.