Varmepude

Vil du prøve noget nyt i forsøget på at fjerne smerter og spændinger i kroppen? Så invester i en varmepude. Viivaa tilbyder nu et bredt udvalg af varmepuder, så du kan finde en varmepude der passer til lige netop dit behov.

En varmepude kan være en stor hjælp når du gerne vil slappe af og få opvarmet en træt og øm krop. På Viivaa finder du modeller der er målrettet til opvarmning af ryg, nakke, læn og mave, men også varmepuder som er med til at støtte ryggen, stabilisere dit bækken i sengen eller fungere som knæpude. Alle varmepuderne og deres dertilhørende betræk er lavet i åndbart micro-fleece der kan maskinvaskes. Et innovativt sensorsystem sikrer en jævn fordeling af varmen i hele din varmepude, så du får en optimal opvarmning.

Find en varmepude til dit behov og kom muskelspændinger, menstruationssmerter og andre former for ubehag i kroppen til livs!

En varmepude kan lindre muskelspændinger, menstruationssmerter og andre former for ubehag i kroppen. Mange arbejdsforhold byder desværre på dårlige arbejdsstillinger samt stressede situationer og det kan i høj grad være med til at belaste kroppen. Her er en varmepude en både hurtig og effektiv måde til at løsne musklerne op, således at du kan slippe for spændinger og smerter der følger af daglige belastninger.

Alle Viivaas varmepuder kommer fra den tyske producent, Beurer, der udelukkende tilbyder kvalitetsprodukter. Varmepuderne er Øko-tex mærket og har BSS overophednings-beskyttelse, så man derved kan benytte varmepuderne på en sikker måde. Dette system sikrer nemlig imod overophedning. Herudover findes der en smart automatisk "slukke" funktion i varmepuderne som slår til efter ca. 90 minutters brug. Du kan derfor lægge dig godt til rette og falde i søvn uden nogen som helst form for bekymringer om, at din varmepude brænder underlaget.

Find en varmepude til dit behov og kom muskelspændinger, menstruationssmerter og andre former for ubehag i kroppen til livs!