Personvægt

En personvægt kan være en stor hjælp i forbindelse med et vægttabsforløb. Med en personvægt får du et klart billede af din nuværende vægt og dermed et konkret udgangspunkt for at kunne følge din udvikling. At kunne følge sin vægts udvikling opleves hos mange som en stor motivationsfaktor. En personvægt derhjemme kan derfor hjælpe dig med at bevare motivationen og bringe dig tættere dit mål og drømmekroppen. Køb en personvægt i Viivaas webshop og få et godt billede af din vægts udvikling.

I Viivaas webshop tilbyder vi en personvægt til ethvert behov. Du finder eksempelvis en Tanita HD351 der er mange diætisters foretrukne valg af personvægt. Det skyldes dens høje grad af nøjagtighed og et stort display der både kan vise den aktuelle og tidligere vægt. Med en hukommelse på 5 personer kan hele familien få glæde af denne personvægt og følge deres vægts udvikling. Du kan også vælge en Beurer GS51 som din personvægt. Glasvægtens flotte design pynter på ethvert badeværelse og det ekstra store display gør det let at aflæse vægtens resultat. Som en ekstra funktion viser vægten også klokkeslæt og temperatur. Begge de to personvægt-modeller kan veje op til 200 kg - find din favorit.

En personvægt kan være et godt køb, hvis du savner motivation mod en sundere krop. Husk dog ikke at lade din vægt alene være rettesnor for, hvor sund din krop er. Det er nemlig ikke alle positive gevinster ved en sundere livsstil, som du kan aflæse på en personvægt. Dyrker du eksempelvis mere motion, end du hidtil har gjort, resulterer det ikke nødvendigvis i et vægttab - simpelthen fordi at muskler vejer mere end fedt. Suppler derfor din vejning på en personvægt med at måle dig med et målebånd og få et mere komplet billede af din krops sunde udvikling.