Naturlige sødemidler

Naturlige sødemidler giver dig mulighed for at tilfredsstille den søde tand, samtidig med at du lever en sund og fornuftig hverdag. Selv i forbindelse med et vægttabsforløb kan du sagtens søde din mad og dine drikke - med naturlige sødemidler sikrer du dig nemlig et kalorieindhold på et absolut minimum, eller et kalorieindhold der er lig 0. Viivaas webshop giver dig mulighed for at købe de naturlige sødemidler Stevia og Sukrin i mange forskellige varianter til en god pris og med hurtig levering. Vælg dine naturlige sødemidler og få sød smag uden kalorier.

Vil du gerne spare på kalorierne uden at gå på kompromis med den søde smag, er naturlige sødemidler vejen frem. Naturlige sødemidler gør det lettere for dig at opnå et vægttab eller bevare vægten og du sparer samtidig dig selv for enorme blodsukkerudsving. Andre lande har i mange år kendt til gevinsterne ved at anvende naturlige sødemidler - nu kan du i Danmark også vælge mellem flere forskellige naturlige sødemidler. På Viivaa er vi glade for at kunne tilbyde vores brugere nogle af markedets mest populære naturlige sødemidler der egner sig særdeles godt til en lang række formål i køkkenet. Du finder både naturlige sødemidler i pulverform, i flydende form og som tabs. Af mærket Sukrin finder du desuden naturlige sødemidler i en fintmalet form, som du kan bruge nøjagtig, som du er vant til at bruge flormelis.

Naturlige sødemidler betegner, som navnet antyder, sødemidler der er hentet fra naturen. Stevia er eksempelvis et udtræk fra planten Stevia Rebaudiana der pulveriseres, så du kan anvende det som sødemiddel i din madlavning, i bagværk eller til at søde din kaffe eller te med. Naturlige sødemidler fra Stevia-planten søder mange gange mere end sukker og sammenlignet med almindeligt sukker, skal du derfor bruge markant mindre mængder, når du benytter naturlige sødemidler. Med naturlige sødemidler behøver du ikke at undvære eller gå på kompromis med den gode søde smag. De naturlige sødemidler, du finder i Viivaas webshop, er fantastiske alternativer til den traditionelle sukker. Prøv selv den nye og sundere form for sødning!