Tens

I Viivaa shoppen findes et bredt udvalg af Tens-apparater fra producenterne Beurer og Omron. Tens-apparaterne har integrerede programmer som virker effektivt til lindring af flere forskellige former for smerte, herunder smerter i ryg og led, gigtsmerter, skader i forbindelse med sport, forsuvninger, menstruationssmerter, kvalme, søvnløshed og stress. Du skal udelukkende benytte dig af Tens--apparater, hvis du er 100 % overbevist om, hvad årsagen til den pågældende smerte er. Hvis ikke bør du forhøre dig med din læge eller fysioterapeut.

Viivaa tilbyder forskellige slags Tens-apparater som opbygger muskler og lindrer smerte samt træthed i musklerne. Nogle af apparaterne kan benyttes på mange smerteområder herunder skuldre, knæ, albuer, fodsåler, lægge og dele af ryggen. På Viivaa finder du også mavemuskel-stimulatorer med forskellige træningsprogrammer som giver et tydeligt resultat på kort tid uden hård fysisk træning. Denne form for stimulatorer bør dog ikke benyttes af personer med pacemaker, implantater bestående af metal, hjerterytmeforstyrrelser, epilepsi, graviditet, efter operationer hvor forstærket muskelkoncentration kan forstyrre helingsprocessen eller ved lavt eller højt blodtryk. Da mange oplever problemer med smerter i lænden, tilbyder vi på Viivaa også et Tens-bælte med elektrisk muskelstimulation.

Gå på udkig i Tens-kategorien og find et produkt der passer til lige netop dit behov.

Tens og EMS (elektrisk muskel stimulation) anvendes i forbindelse med nerve- og muskelstimulation samt behandling af smerte. Tens (elektrisk nerve stimulation) benyttes i Danmark til behandling af smerte og forøgelse af blodcirkulation. Særligt gigtpatienter har gavn af denne specielle behandlingsmåde. Træner du samtidig med at du benytter EMS-produkter, tyder meget på at du kan opbygge muskelmasse hurtigere. De fleste mennesker oplever smertelindring umiddelbart ved brug af Tens første gang. I andre tilfælde skal der et par behandlinger til, før den afslappende velvære i kroppen slippes løs