Skridttæller

Tæl dine daglige skridt med en skridttæller og motiver dig selv til en mere aktiv hverdag. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du som voksen tager mindst 10.000 skridt hver dag. Med en skridttæller kan du holde øje med, om du lever op til den anbefaling. I Viivaas webshop finder du et skridttæller-udvalg der matcher ethvert behov. Vi har sørget for, at brugervenligheden er i top, så du nemt og enkelt kan gå dig til en sundere og slankere krop med en skridttæller.

En skridttæller kan motivere dig til at gå de anbefalede 10.000 skridt dagligt. Daglig bevægelse kan forebygge en række livsstilssygdomme og at investere i en skridttæller kan derfor være en rigtig god begyndelse. Alt du behøver at gøre er at sætte din skridttæller fast i bukselinningen - så registrerer din skridttæller automatisk, hvor mange skridt du har taget den pågældende dag. Køber du også en skridttæller til dine kollegaer eller din familie, kan du booste motivationen endnu mere. At konkurrere eller være fælles om at gå sig til en sundere livsstil er for mange nemlig en enorm motivationsfaktor og kan gøre det lidt sjovere at gøre noget ekstra for en sundere hverdag.

At bevægelse og aktivitet er essentielt for en sund livsstil kommer næppe som nogen overraskelse for dig. Det kan dog måske komme bag på dig, hvor meget bevægelse i hverdagen der er nødvendig, for at du rent faktisk kan aflæse de anbefalede 10.000 skridt på din skridttæller. Tilbringer du en hel arbejdsdag på din kontorstol og er bilen dit foretrukne transportmiddel, kan det være svært at leve op til anbefalingen. En skridttæller kan være løsningen. En skridttæller kan motivere dig til at tage trappen frem for elevatoren, ordne dagens telefonsamtaler gående frem for siddende og til at gå en aftentur med resten af familien, inden I lander i sofaen. En skridttæller er den ultimative gadget til en sundere livsstil.