Få 20% rabat | Som Medlem af Viivaa får du 20% ekstra rabat. Se her hvordan >>
Blodtryksmålere - Hvilken skal du vælge?Der findes rigtig mange forskellige blodtryksmålere, der alle er gode på hver deres måde. Det er lidt af en jungle, så hvilken skal du vælge? Vi giver dig gennem denne guide, et billede af hvilken blodtryksmåler der passer til lige netop dit behov! Læs mere >>
Boost din hukommelseDet er en følelse, vi alle har oplevet.. Hvor har vi egentlig lagt nøglerne, hvad var det nu lige vi skulle i morgen? Hukommelsen kan nogle gange spille os et puds og være svær at arbejde med og forbedre. Men faktisk er der ting, du kan spise for at booste din hukommelse. Viivaa giver dig 10 madvarer, der giver din hukommelse et effektivt boost. Læs mere >>
52 kurenHos Viivaa kan du blive klogere på hvordan, fastekuren 5:2 fungere. Lige for tiden kan man godt sige at 5:2 kuren, er det nye sort. Få en større viden om 5:2 kuren og tab dig, bliv sundere og lev længere.

Læs mere >>
pulled prok burger med coleslawPrøv en lækker saftig Pulled Pork burger, som er lavet efter Low Carb High Fat princippet. Low Carb High Fat er en kostmodel, som har taget Danmark med storm.

Læs mere >>
ChiafrøMan skulle tro det var for godt til at være sandt, chia frø er i sig selv en helt. Det er et kosttilskud som er ekstremt næringsfyldt, chiafrø indeholder massevis af omega-3 samt et harv af fibre.

Læs mere >>

Gravide og alkohol

21/01/14 12.57

Gravide og alkoholDet er ikke noget nyt, at gravide og alkohol er en dårlig blanding. Alkohol har en sundhedsskadelig virkning på fosteret samt på graviditetens forløb.

Læs mere >>
Glutenallergi hos børn Viivaa har lavet en liste om symptomerne, når det gælder glutenallergi hos børn.


Læs mere >>

Elastik øvelser

21/01/14 12.39

elastik øvelserDu behøver ikke at finde dig i smerter i nakke, skulde og arme, selvom du dagligt tilbringer mange timer foran en computer. Gør noget ved smerterne med nemme og enkle elastikøvelser

Læs mere >>

Undgå computerskader

21/01/14 12.38

Undgå computerskader Mange har efterhånden lært, at tænke over faren ved at få computerskader – hos Viivaa kan du lære, hvad du skal være opmærksom på, og hvordan du forebygger computerskader.

Læs mere >>

Thai-gris

21/01/14 12.33

Thai-GrisEn lækker krydret og varmende ret til de kolde måneder med sprøde nødder, syrlig lime og frisk koriander på toppen. Prøv kokken Thomas Rodes opskrift på Thaigris fra hans bog "Stenalderkost".

Læs mere >>

Myter om motion

21/01/14 12.32

Myter om motionDet kan være svært at adskille myter fra fakta. Hos Viivaa gennemgår vi det mest udbredte, myter om motion.

Læs mere >>

Spinningsko og udstyr

21/01/14 12.31

Spinningsko og udstyr Viivaa hjælper dig godt på vej; det eneste du behøver at investere i er et par gode spinningsko samt cykelshorts.

Læs mere >>

Crossfit

21/01/14 12.29

crossfitCrossfit handler om styrke og kondition, som er velegnet til mænd og kvinder i alle aldre. Træningskonceptet er for alle der ønsker at komme i god form, men som endnu ikke har fundet den optimale træning endnu.

Læs mere >>

Viden om kostfibre

21/01/14 12.29

Viden om kostfibre Kostfibre betegner en særlig type kulhydrat, der har en lang række fordelagtige effekter på din krop. Viivaa vil gerne give dig et overblik over, hvilke fødevarer du finder kostfibre.

Læs mere >>
gigtGigt er en gruppe af sygdomme, der alle rammer skelet, led og muskler. Der findes forskellige former for gigt. Viivaa vil gennem gå de hyppigste former for gigt, og hvordan din kost bør være, hvis du lider af gigt.

Læs mere >>

Risengrød uden mælk

21/01/14 12.27

Risengrød uden mælkRisengrød uden mælk er genvejen til dig, der ønsker en lidt sundere december måned. Mandelmælken giver en dejlig sød smag og er fuldt med e-vitamin og calcium. Velbekomme.

Læs mere >>

Tallerkenmodellen

21/01/14 12.26

Tallerkenmodellen Viivaa vil give dig et indblik i hvad tallerkenmodellen illustrere, og hvorfor du bør være opmærksom på dine kostvaner.

Læs mere >>

Fuldkornsmærket

21/01/14 12.25

fuldkornsmærketI 2009 blev fuldkornsmærket introduceret, på det danske marked. Mærket skal gøre det nemmere for os danskere, at vælge produkter med et højt indhold af fuldkorn.

Læs mere >>
arbejdsbordGå efter et arbejdsbord der kan indstilles til, at passe til dine behov. Dit arbejdsbord er ofte dit vigtigste redskab under en travl arbejdsdag, et arbejdsbord er ikke bare et arbejdsbord.

Læs mere >>

Glykaemisk indeks

21/01/14 12.22

glykaemisk-indekHos Viivaa finder du svaret på, hvad er glykæmisk indeks og hvordan det anvendes i en slankekost.


Læs mere >>

Akut skadebehandling

21/01/14 12.17

akut skadebehandlingMed den rigtige skadebehandling, er der mange ting du skal kan gøre, når skaden sker. Du forkorter din skadeperiode, og kan hurtigere vænne tilbage med en aktiv hverdag, så skaden ikke sætter en stopper for din træning.

Læs mere >>

Hvad er en vegatar

21/01/14 12.16

vegetarHvad er en vegetar i grunden, og hvad ligger der bag ordet? Find svaret på Viivaa.


Læs mere >>

Allergisk reaktion

21/01/14 12.15

allergisk reaktionVidenskaben har vist, at en allergisk reaktion i 90 % af tilfælde skyldes 1 af 8 fødevarer eller fødevaregrupper. Hos Viivaa kan du få et større indblik i, hvilke fødevarer der fremkalder en allergisk reaktion.

Læs mere >>

Nøglehulsmærket

21/01/14 12.14

NøglehulsmærketSiden 2009 har fødevarer producenter, sat mærket på flere og flere af deres produkter. Mærket er et forsøg på at gøre det nemmere for dig, at træffe et hurtigt og sundt valg, når du handler ind i supermarkedet.

Læs mere >>

Overvægtige børn

21/01/14 12.13

Overvægtige børn Ofte lider overvægtige børn, med meget andet en bare overvægt. Overvægtige børn har ofte andre problemer, end rent fysiske. Derfor er det ret vigtigt, at du tænker over hvad du serverer for dine børn. Da du på den måde kan være med til, at forhindre dine børn ender som overvægtige.

Læs mere >>

Intervaltræning

21/01/14 12.10

intervaltræningIntervaltræning er et godt redskab til, at forbedre din kondition. Det er en træningsform, hvor der skiftes mellem arbejde og hvile. Hos Viivaa kan blive klogere på, hvor intervaltræning er så godt.

Læs mere >>

Træn med et pulsur

21/01/14 11.33

Træn med et pulsur Træning med pulsur er meget populært. Seriøse motionister snakker ofte om, at man bør træne med et pulsur, det er også rigtigt. Det betyder dog ikke, at hvis du indtil videre har trænet uden et pulsur, at du så har været useriøs og spildt din tid. Et pulsur hjælper dig med at strukturere din træning sådan, at du lettere kan nå dine mål.

Læs mere >>
Overspisning er en sygdom Hvis du lider af overspisning vil du kunne spise ekstreme mængder af mad uden egentlig at være sulten. Men tvivl ikke, der er hjælp at hente!

Læs mere >>

Lækre vaniliekranse

21/01/14 11.28

Lækre vaniliekranse Hvis du elsker vaniliekranse, kan du her få opskriften på nogle sundere vaniliekranse.


Læs mere >>
Aktiv hverdag Ønsker du et vægttab eller bare at du forøger din forbrænding lidt? Så vil en aktiv hverdag hjælpe dig godt på vej.

Læs mere >>

Få et sundhedstjek!

21/01/14 11.27

Få et sundhedstjek! Det er en nyttig idé at investere i et sundhedstjek til dine medarbejdere.


Læs mere >>
Myter og gode råd om vægttab Der findes efterhånden mange forskellige myter om vægttab. Her er samlet nogle myter, så de kan blive afkræftet eller bekræftet.

Læs mere >>
Bryd dine dårlige vanerDet handler om at bryde dine dårlige vaner for at nå dit mål. Det kan godt være en krævende og hård proces, men det kan lykkes!


Læs mere >>

Golfudstyr

21/01/14 11.24

golfudstyrGolf kræver en del udstyr, så får at få et overblik har Viivaa lavet en beskrivelse af det mest almindelige udstyr i golf verden.

Læs mere >>

Fitness som træning

21/01/14 11.24

fitness Fitness er en god mulighed for træningen. Her bestemmer du selv dine valg af træningsredskaber og din træning er afhængig af din målsætning.

Læs mere >>
burgerboller med sesammelBurger kommer ofte på banen, når der bliver talt om livretter. Viivaa har fundet en lækker opskrift fra Tatjana Albinus, som ikke indeholder hvede.

Læs mere >>
hvor mange set skal jeg laveHvor mange set og hvor længe pauser er meget individuelt, og til dels bestemt af gener og målsætninger. Dog er der nogle fysiologiske og videnskabelige rammer, som kan give dig en ide om hvad dit valg bør være.

Læs mere >>

Udstrækning

21/01/14 11.20

UdstrækningFor mange indgår strækøvelserne, som en fast del efter træning eller for at forebygge skader. Nogle bruger det for at opretholde bevægeligheden i leddene, andre for at forhindre muskelømhed.

Læs mere >>

Spinningskader

21/01/14 11.19

Spinningskader Hvis du gerne vil undgår spinningskader, er det bedste råd Viivaa kan give dig - mærke efter på din krop.

Læs mere >>
afslapningsøvelser med søren stormDe fleste lever en hektisk hverdag, hvor afslapningsøvelser kan være med til at få pulsen ned. Der findes afslapningsøvelser i alle mulige forskellige afskygninger – find netop det der passer til dig!

Læs mere >>
mountainbikeAt køre på en mountainbike er væsentlig anerledes, end cykling på en almindelig cykel. En mountainbike er robust som giver dig mulighed for, at udfordre dig på ujævnt terræn i skoven.

Læs mere >>

Væske under træning

21/01/14 11.13

Væske under træning Du kan aldrig indtage for meget væske under træningen. Væskemangel kan medføre mange ubehageligheder for dig.

Læs mere >>
kosttilskud Hvad er kosttilskud og hjælper de på din træning?Læs mere >>
cykelprogram for begyndereCykelprogrammet er inddelt efter forskellige sværhedsgrader, således har mulighed for at blive udfordret. Efter endt cykelprogram skulle du gerne være klar til, at fuldfører et cykelløb.

Læs mere >>
Et svømmeprogram på 3 uger Kunne du godt tænke dig at bruge lidt mere tid på svømning? Så benyt dette 3 ugers svømmeprogram i de første uger af din træning.

Læs mere >>
energibarNår man er på farten og sulten melder sig, er det rart at have sundt alternativ ved sin side. Men en hjemmelavet energibar har du et velsmagende alternativ, til de mange sukkerholdige fristelser. Prøv en lækker hjemmelavet energibar, som får stillet den søde tand på en fornuftig måde.

Læs mere >>

Gå til badminton

21/01/14 11.10

BadmintonBadminton er en underholdende og sjov sportsgren. Du vil opleve både mentale og fysiske udfordringer.

Læs mere >>
ProteinerProteiner er utrolig vigtige for din krop og sundhed. Læs mere om hvad proteiner er her.


Læs mere >>
Træning for gravide i fitnisscenteret Det er en god ide, at dyrke motion under din graviditet. Derfor har Viivaa lavet et træningsprogram med træning for gravide. I programmet er der en lang række øvelser til træning for gravide, som du kan lave i dit fitnesscenter.

Læs mere >>

Lækre sandwichbrød

21/01/14 11.07

Sandwichbrød Disse lækre sandwichbrød indeholder bl.a. philadelphia og sesammel, for at gøre dem rigtig luftige og er et godt valg til morgenmaden, frokosten eller picnickurven.

Læs mere >>