Massageapparat

Oplever du ofte spændinger i kroppen og trænger du til en hjælpende hånd? Så kan vi nu på Viivaa tilbyde dig en lang række massageapparater som kan være med til at lindre smerte og løsne op i dine muskler på en behagelig og effektiv måde. Et massageapparat kan være et fantastisk redskab hvis du trænger til ro og afslapning i en travl hverdag. Samtidig kan et massageapparat hjælpe dig fri af smerter og spændinger som kan være opstået som følge af dårlige arbejdsstillinger eller overanstrengelse.

På Viivaa finder du bl.a. små handy apparater med opfriskende vibrationsmassage og håndbetjente massageapparater der giver en dybdevirkende effekt. Derudover findes der massagepuder som byder på effektiv lindring af ømme muskler ved hjælp af shiatsu massage. Shiatsu er en gammel massageteknik der stammer fra Japan, hvor sygdomme og symptomer opleves som forstyrrelser i kroppen, sindet og sjælen. Teknikken går i al sin enkelthed ud på, at opretholde jordforbindelse samt ro i kroppen og er idéel til at modvirke smerter i musklerne, træthed, ophobning af affaldsstoffer, hovedpine og migræne.

Oplev velvære af den bedste slags med et massageapparat!

Viivaa tilbyder også massagesæder og massagestole med shiatsu som kan indstilles langs rygraden til at massere lige præcis der hvor du ønsker det. Med forskellige hastigheder på apparaterne, kan de varieres til netop dit behov, så du opnår den optimale massage-behandling.

Alt for mange mennesker går rundt med stivhed og ømme muskler flere gange om ugen, uden at gøre noget ved problemet. Det kan blive et stort irritationsmoment og derudover virke meget udmattende. Mange har dog ikke tiden til få en professionel massage-behandling. Et massagespparat gør det muligt at få massage derhjemme, på farten eller hvor det passer ind i din hverdag så hverdagens travle gøremål ikke bliver en hindring for den velvære og behandling, du har brug for.

Med et massageapparat kan du komme stivhed og ømme muskler til livs. Hvad end det er et massagesæde, massageapparat eller en massagepude der er det rigtige for dig, finder du det her på Viivaa. Finder du ikke hvad du søger, hører vi meget gerne fra dig på kundeservice@viivaa.dk.

Forkæl dig selv og kom smerterne til livs med massageapparat!