Agar-Agar Pulver

Agar-Agar Pulver (50g)

kr. 58.5000
MEDLEMSPRIS
58,50 kr
Pris: 69,95 kr
 På lager
Dag til dag levering

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: 10467
Beskrivelse

Anvendelse: 1 let toppet tsk. (3-4 g) Agar-agar rækker til 750 ml væske. Det skal blot koges i ca. 2 minutter under omrøring. Massen bliver fast ved afkøling.

Historien vil vide, at en japansk kok i 1660 ved et tilfælde opdagede den gelerende virkning ved noget tang - nærmere bestemt agar-agar. Et naturligt fænomen, som nu er velkendt i madverdenen. Agar-agar udvindes af de røde tangtyper Gelidium og Gracilaria (Rhodophyceae-familien). Gelidium høstes ved Atlanterhavskysten i Marokko, Spanien, Portugal og Frankrig, mens Gracilaria kommer fra kysten i Chile, Sydkorea, Japan og Argentina.

Til fromage og gelé anvendes husblas eller agar agar.

Fint pulveriseret agar udrøres i kold væske – ca. 1 dl til 4 strøgne tsk. agar. Det kan være vand, mælk eller saft alt efter fromagens art. Agar koges 4-5 min., og den afkøles kun lidt, inden den blandes i fromagen. (Pas på, at al agaren skrabes ud). Agar stivner meget hurtigt, og det skal gå stærkt med at blande flødeskum og hvider i. Begge dele må være piskede, før man blander agaren. Fromagen hældes i skål med det sam­me og omrøres mindst muligt. Røres der for meget, skiller den og bliver ikke rigtig stiv. Fromage med agar skal spises samme dag, den tilberedes.

Til frugt- og saftgelé er agar agar udmærket.


Varedeklaration
Agar (E406)
Kundeservice
kundeservice@viivaa.dk
Svar indenfor 24 timer
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer