Sukrin

Sukrin (500g)

kr. 55.0000
MEDLEMSPRIS
55,00 kr
Pris: 75,00 kr
Meldlemspris er kun gældende for medlemmer. Prøv første måned gratis koster 0 kr herefter 89,-/md og kan opsiges når det passer dig. Medlemspris
+ 39 kr i håndtering
På lager
1-3 dages levering
Besparelsen er udregnet i forhold til markedsprisen. Vores priser er kun gældende for medlemmer. Du får automatisk et medlemskab med din første ordre. Den første måned er medlemskabet på Viivaa helt gratis (efterfølgende 89 kr. pr. måned) og kan selvfølgelig opsiges når det passer dig.
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt over 700kr - ellers 39kr
Varenummer: 1369
Beskrivelse

Med Sukrin kan du nemt og enkelt skifte den traditionelle kalorietunge sukker ud med et energifrit alternativ. Sukrin er sødemidlet der gør det velsmagende at leve sundt - Sukrin både ligner, smager og knaser nemlig som sukker. Undgå kunstige sødemidler og kalorier med det naturlige sødemiddel Sukrin. Køb det i Viivaas webshop og få det leveret lige til døren.

0 kalorier. Der er mange gevinster ved at erstatte alm. sukker med Sukrin. Du undgår voldsomme blodsukkerudsving og du får lettere ved at bevare den slanke figur. Sukrin er derfor særdeles velegnet i forbindelse med vægttab eller blot som en del af en sund og fornuftig livsstil. Også dine tænder har gavn af, at du erstatter sukker med Sukrin.

Sukrin er baseret på en sukkeralkohol ved navn erythirol. Denne sukkeralkohol findes eksempelvis i vindruer og meloner - nogle fødevarer din krop allerede kender. Når du erstatter sukker med Sukrin, skal du være opmærksom på, at det er ca. 75 % så sødt som sukker. Brug Sukrin når du bager eller laver mad og få et produkt der ikke sætter sig på hofterne og samvittigheden.

Læs Viivaa artikel om Sukrin her >>

Kundeservice
71 99 08 18
kundeservice@viivaa.dk
Alle hverdage 10-16
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Fragt kun 39 kr.

Andre kunder købte også disse varer