Sukrin

Sukrin (500g)

kr. 64.0000
MEDLEMSPRIS
64,00 kr
Pris: 79,00 kr
+ 39 kr i håndtering
 På lager
Dag til dag levering

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: 1369
Beskrivelse

Med Sukrin kan du nemt og enkelt skifte den traditionelle kalorietunge sukker ud med et energifrit alternativ. Sukrin er sødemidlet der gør det velsmagende at leve sundt - Sukrin både ligner, smager og knaser nemlig som sukker. Undgå kunstige sødemidler og kalorier med det naturlige sødemiddel Sukrin. Køb det i Viivaas webshop og få det leveret lige til døren.

0 kalorier. Der er mange gevinster ved at erstatte alm. sukker med Sukrin. Også dine tænder har gavn af, at du erstatter sukker med Sukrin.

Sukrin er baseret på en sukkeralkohol ved navn erythirol. Denne sukkeralkohol findes eksempelvis i vindruer og meloner - nogle fødevarer din krop allerede kender. Når du erstatter sukker med Sukrin, skal du være opmærksom på, at det er ca. 75 % så sødt som sukker. Brug Sukrin når du bager eller laver mad og få et produkt der ikke sætter sig på hofterne og samvittigheden.

Læs Viivaa artikel om Sukrin her >>


Varedeklaration
Erythritol
Kundeservice
kundeservice@viivaa.dk
Svar indenfor 24 timer
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer