Beurer FT 90

Beurer FT 90 Termometer

kr. 489.9500
MEDLEMSPRIS
489,95 kr
Pris: 699,00 kr
 På lager
Dag til dag levering

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: COM-FT090
Beskrivelse

Med det berøringsfri termometer Beurer FT 90 er det nu lettere end nogensinde før at måle sin temperatur derhjemme. Den avancerede infrarøde teknologi tillader dig at tage temperaturen på dig selv eller andre – helt uden at termometeret overhovedet kommer i kontakt med huden. Heldigvis går den revolutionerende måde at foretage temperaturmålinger på ikke ud over nøjagtigheden af resultaterne. Beurer FT 90 har en fejlmargin på kun +/- 0,2 grader, når den bliver benyttet til en måling ved panden.

Termometeret er specielt velegnet til børn der ofte kan have problemer med at sidde stille, når de får taget deres temperatur. Et Beurer FT 90 indeholder hverken kviksølv eller glas og er meget nemt at rengøre. Derudover er termometeret meget hurtigt i brug – en måling tager bare 2 sekunder at gennemføre.

Beurer FT 90 har en indbygget hukommelse der kan lagre op til 60 målinger. Du kan altså nemt danne dig et overblik over de sidste mange målinger og på den måde let føre regnskab med en eventuel udvikling i din temperatur.

Målingerne kan du aflæse på Beurer FT 90’s store og letlæselige display. Her finder du også det smarte ”Fever Alert Display” der hurtigt kan fortælle dig, om personen der bliver målt har feber eller ej.

Med Beurer FT 90 kan du også måle temperaturen i et rum. Du kan for eksempel hurtigt tjekke, om børneværelset er for varmt eller koldt. Også her er Beurer FT 90 utrolig præcis, med en fejlmargin på +/- 4 procent ved måling af rumtemperaturer.

Beurer FT 90 er et brugervenligt og uhyre præcist termometer. Samtidig er det meget brugervenligt og det er let og enkelt at foretage målinger, idet ingen fysisk kontakt er nødvendig. Med Beurer FT 90 følger batterier og en opbevaringsboks, så du nemt kan tage termometeret med dig rundt. Med sin vægt på bare 82 gram (uden batterier) er det let at transportere. Viivaa giver 3 års garanti på dette kvalitets-termometer.Læs brugsanvisning
Kundeservice
kundeservice@viivaa.dk
Svar indenfor 24 timer
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer