Superfruit Blåbær (200 g)

Superfruit Blåbær (200g)

kr. 109.0000
MEDLEMSPRIS
109,00 kr
Pris: 129,00 kr
 På lager
Dag til dag levering

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: 12210
Beskrivelse

Langt de fleste holder af smagen af blåbær. Med Superfruits tørrede blåbær får du mulighed for at nyde den lækre søde smag af blåbær hele året rundt. Du kan blande bærrene i dine salater, i din müesli eller i dit bagværk, eller du kan blot nyde en håndfuld blåbær, når lysten til noget sødt melder sig. Med Superfruits blåbær får du en ny og lækker snack. Køb blåbær i Viivaas webshop og nyd smagen af sommer hele året rundt.

Blåbær er bærrene der, udover deres gode smag, er kendte for deres antioxidanter. Det er den kraftfulde antioxidante anthocyanin der giver blåbær deres flotte blå/lilla farve. Har du svært ved at få den anbefalede mængde af antioxidanter i hverdagen, kan tørrede blåbær være et lækkert supplement til en sund og varieret kost. Uanset om du vælger at blande tørrede blåbær i dine salater, i din müesli eller i noget helt andet, kan blåbær tilføre en ny og lækker smag til din mad.

De lækre blåbær fra Superfruit er sødet med æblesaft i stedet for almindelig sukker. Med blåbær fra Superfruit får du et produkt i høj kvalitet. De tørrede blåbær stammer fra Nordamerika, hvorfra bærrene typisk er større og mindre syrlige. Et kendetegn ved blåbær fra Nordamerika er også, at de er lysere i kødet end vilde blåbær. Nordamerika står i dag for 90 % af verdens produktion af blåbær.

Superfruits blåbær fra Nordamerika er, udover at være blevet sødet med æblesaft, gået igennem en tørringsproces.


OBS! Blåbær i uåbnet tilstand bør du opbevare køligt og mørkt. Når du har åbnet dine blåbær bør du opbevare dem i køleskab.


Varedeklaration
blåbær, æblesaft, Solsikkeolie*
Kundeservice
kundeservice@viivaa.dk
Svar indenfor 24 timer
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer