Cacao Nibs Superfruit (200 g)

Cacao Nibs (200g)

kr. 85.0000
MEDLEMSPRIS
85,00 kr
Pris: 99,00 kr
 På lager
Dag til dag levering

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: 12223
Beskrivelse

Bag disse lækre Cacao Nibs står firmaet Superfruit. Superfruit er kendt for lækre og rene produkter i en høj kvalitet og det er også tilfældet med deres Cacao Nibs. Har du ikke tidligere smagt Cacao Nibs er denne variant en af de lækreste varianter på markedet. Du får et økologisk certificeret produkt der kan tilføre din mad eller bagværk en kraftig og lækker kakaosmag. Køb Cacao Nibs i Viivaas webshop og få en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Superfruits Cacao Nibs kommer fra Peru. Her dyrkes frugten eller kakaobælgen der vokser på kakaotræerne nænsomt. En af kakaosorterne er den såkaldte Criollo - en sort der ikke bliver dyrket alle steder. Criollobønnerne er nemlig sårbare kakaobønner og dyrkningen af dem er vanskelig og krævende på grund af en række forskellige miljøtrusler. Mængden af bønner pr. kakaotræ er samtidig meget lav. Med Criollo-bønnen får man til gengæld en af de mest delikate kakaosmage og det er grunden til, at Superfruit har valgt at lade deres Cacao Nibs stamme fra netop Criollo.

Cacao Nibs fremstilles ved at bønnerne gennemgår en gæring, en tørring og en ristning. Derefter bliver bønnerne knust og resultatet af det, er lækre Cacao Nibs med en unik og delikat smag. Du kan anvende Cacao Nibs, hvis du vil tilføre ny smag til dine salater eller i dit bagværk, hvis du savner en knasende effekt. Du kan også vælge at hakke eller knuse dine Cacao Nibs og anvende dem som drys oven på kager eller på din frugt. Mulighederne er mange og smagen er skøn.

I Sydamerika betragtede Aztekerne kakao for “gudernes mad”. Dengang var kakao således højt værdsat. Når først du har prøvet Superfruits Cacao Nibs, er vi sikre på, at du også vil værdsætte den lækre kakaosmag.


Varedeklaration
kakao*
Kundeservice
kundeservice@viivaa.dk
Svar indenfor 24 timer
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer