Funktionel Mad Chokoladekage Sukkerfri (410 gr)

Funktionel Mad Chokoladekage Sukkerfri

MEDLEMSPRIS
62,00 kr
Pris: 69,00 kr
Bestillingsvare
7 - 14 dages levering

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: U-1371
Beskrivelse

Glæd venner og familie med et stykke lækker sjokoladekake der ovenikøbet er sukkerfri og indeholder 40 % færre kalorier. Det har aldrig været lettere at bage sundt og lækkert end det er med sjokoladekake-blandingen fra Funktionel Mad. Sukkeret er erstattet med Sukrin, mens FiberFin og fedtreduceret mandelmel har erstattet mel. Det resulterer i en sjokoladekake der indeholder langt færre kulhydrater og samtidig smager fantastisk. Vælg denne sjokoladekake når den søde tand skal tilfredsstilles.

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Ikke desto mindre er den god nok - denne sjokoladekake indeholder intet sukker og har med sine 10 % kostfibre et højere fiberindhold end selv et ekstra groft brød. Og så er den ovenikøbet nem og hurtig at blande og bage, hvis der dukker uventede gæster op. Alt du skal gøre er at blande sjokoladekake-blandingen med 3 dl vand, 3 æg og 1 dl olie, bage den i 25-30 minutter og servere den for dine gæster. Du får hele 850 gram færdig sjokoladekake. En sund livsstil behøver ikke at udelukke et stykke lækker sjokoladekake - køb den sukkerfrie sjokoladekake i Viivaas webshop.

Kundeservice
kundeservice@viivaa.dk
Svar indenfor 24 timer
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer