Cocosa extra jomfru kokosolie som smør Ø (500 ml)

Cocosa Extra Jomfru Kokosolie (500ml)

kr. 79.0000

Kun 79,00 kr

Pris: 122,00 kr

+ 39 kr i håndtering
På lager
1-3 dages levering
Besparelsen er udregnet i forhold til markedsprisen. Vores priser er kun gældende for medlemmer. Du får automatisk et medlemskab med din første ordre. Den første måned er medlemskabet på Viivaa helt gratis (efterfølgende 89 kr. pr. måned) og kan selvfølgelig opsiges når det passer dig.
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt over 700kr - ellers 39kr
Varenummer: 12018
Beskrivelse

Extra jomfru kokosolie fra Cocosa er med sin skønne smag og lækre duft af kokos et eksotisk indslag i en sund og varieret kost. Du kan bruge kokosolien som smør, i bagværk, tilsat din mad eller i smoothies - kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan bruge kokosolien. Du får et økologisk og koldpresset højkvalitetsprodukt der indeholder de vigtige og essentielle fedtsyrer som din krop har brug for. Viivaas eksperter er ikke i tvivl; extra jomfru kokosolie fra Cocosa er et godt og næringsrigt valg og derfor finder du kokosolien i Viivaas webshop.

Et glas extra jomfru kokosolie fra Cocosa består udelukkende af 100 % koldpresset, uraffineret kokosolie. Olien er hverken tilsat tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler og der er derfor tale om et rent og økologisk produkt. Olien koldpresses af ferskt, rent, hvidt kød fra kokosnødder, umiddelbart efter at de er blevet håndplukket. Udvindingen sker ved hjælp af en centrifugerings-teknologi. Denne proces resulterer i et produkt med både smag, duft og næring i den absolutte top.

Der er fokus på vigtigheden af at tilføre kroppen de vigtige og essentielle fedtsyrer som aldrig før. Med et produkt som extra jomfru kokosolie fra Cocosa får du mulighed for at tilføre din krop den nødvendige mængde uden at skulle gå på kompromis med smag og kvalitet. Olien har nemlig et højt indhold af laurinsyre og en række andre mellemlange fedtsyrer. Næringsindholdet medfører en naturlig lang holdbarhed og sikrer en kokosolie med en høj grad af stabilitet. Du kan opbevare kokosolien ved stuetemperatur - ved 24 grader bliver olien flydende.

Med sin lækre eksotiske smag af kokos er extra jomfru kokosolie et oplagt valg for dig der søger ny smag til din kost. Folkene bag extra jomfru kokosolie anbefaler eksempelvis, at du prøver kræfter med dette nemme og næringsrige mellemmåltid: Du blender blot en banan og lidt andet frugt med to spiseskefulde extra jomfru kokosolie, isterninger og vand. Mere enkelt bliver det ikke.Varedeklaration
Varedeklaration: 100 % uraffineret kokosolie koldpresset af ferskt kokoskød. Ingen konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Dosering: Olien har en fyldig duft og smag af kokos og er derfor god at indtage for sig selv, på brødskiven, i shakes/smoothies, bagværk eller tilsat maden.
Kundeservice
71 99 08 18
kundeservice@viivaa.dk
Alle hverdage 10-16
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Fragt kun 39 kr.

Andre kunder købte også disse varer