Superfruit Tranebær Ø (200 gr)

Superfruit Tranebær (200g)

kr. 75.0000
MEDLEMSPRIS
75,00 kr
Pris: 89,00 kr
 På lager
Dag til dag levering

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: 12211
Beskrivelse

Tranebær er i løbet af de seneste par år blevet en populær fødevare på både restauranter og i handlen flere steder. Nu finder du også tranebær i Viivaas webshop i en tørret udgave sammen med et bredt udvalg af anden tørret frugt. Det lille røde bær er kendt for sin let syrlige smag. Det gør tørrede tranebær til et lækkert bekendtskab, hvis du savner ny smag til din müesli eller i dine smoothies eller hvis du trænger til en ny og lækker snack. Med tørrede tranebær fra producenten Superfruit får du både økologi og høj kvalitet.

Tørrede tranebær er ofte tilsat store mængder sukker. Med Superfruits tørrede tranebær er det ikke tilfældet. De er nemlig sødet med æblesaft frem for med almindelig sukker.


OBS! Du bør opbevare dine tørrede tranbær i køleskab efter åbning. I uåbnet tilstand bør de tørrede tranebær opbevares køligt og mørkt.

Vi er glade for at kunne tilbyde Superfruits lækre tørrede tranebær i Viivaas webshop. Hvordan du vil nyde de tørrede bær er helt op til dig - kun fantasien sætter grænser.Pligt tekst: Med naturligt indhold af sukker
Varedeklaration
tørret tranebær*æblejuice* , Solsikkeolie*
Kundeservice
kundeservice@viivaa.dk
Svar indenfor 24 timer
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer