Eskio-3 Kids Tutti-Frutti (210 ml)

Eskio-3 Kids - Trutti Frutti (210 ml)

kr. 142.9500
MEDLEMSPRIS
142,95 kr
Pris: 157,95 kr
 På lager
Dag til dag levering

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: 8935
Beskrivelse

Eskio-3 kids er en god, ren og naturlig fiskeolie til familiens yngste. Med sit høje indhold af Omega-3, 6 og 9 giver Eskio-3 kids dine børn alle de vigtige og gavnlige fedtsyrer. Den milde og afrundede frugt smag får olien til at glide lettere ned - uden hverken lugt eller smag af fisk. Derudover er der tilsat en naturlig kombination af antioxidanter og vitamin E. Det gør Eskio-3 kids til en meget stabil olie, der ikke bliver harsk som andre fiskeolier. Harsk olie smager og lugter grimt og er ikke sundt at indtage. Alt det slipper dine børn altså for med Eskio-3 kids. De slipper også for både spor af tungmetaller og pesticider, takket være den grundige rensningsproces som Eskio-3 kids gennemgår.

Fiskeolien stammer fra ansjoser og sardiner fanget ud for Perus kyst. Fiskeriet foregår under forhold der tager hensyn til både miljøet og lokalbefolkningen. På baggrund af dette, er Eskio-3 kids certificeret af den uafhængige miljøorganisation Friend of the Sea. Fiskeolien forarbejdes yderst nænsomt og der foregår ingen kunstig koncentrering eller tilsætning af fedtsyrer. Det er din garanti for et rent og naturligt produkt.

Bemærk: Den anbefalede daglige dosis er 1 teskefuld (5 ml.) i forbindelse med et måltid. Den daglige dosis bør ikke overskrides. Eskio-3 kids er et kosttilskud og bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Kosttilskuddet bør opbevares uden for små børns rækkevidde og bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Efter åbning af glasset bør det opbevares i køleskab. Undgå at udsætte olien for direkte sollys.


Varedeklaration
Fiskeolie, Rapsolie, Antioxidanter PUFANOX (sojalecithin, D-alfa-tocopherylacetat, tocopherolrig ekstrakt, ekstrakter af rosmarin, ascorbylpalmitat), Aroma (tutti-frutti), Vitamin D (cholecalciferol)
Kundeservice
kundeservice@viivaa.dk
Svar indenfor 24 timer
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer