Eye Q Chews Fiskeolie m. Jordbærsmag (360 Tyggekapsler)

Equazen Chews Fiskeolie m. Jordbærsmag (360 tyggekapsler)

kr. 389.0000
MEDLEMSPRIS
389,00 kr
Pris: 569,00 kr
På vej på lager - Forventet lagerdato: 2024-05-24

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: 1212
Beskrivelse

Equazen (Eye Q) Chews indeholder ren fiskeolie af høj kvalitet. Kapslerne er beregnet til at blive tygget, og de er derfor perfekte til børn eller til voksne der har problemer med de almindelige kapsler der skal sluges. Med deres friske og milde jordbærsmag er Equazen (Eye Q) Chews det mest velsmagende og børnevenlige kosttilskud med fiskeolie på markedet!

Olien i Equazen (Eye Q) Chews stammer fra små fisk som ansjoser og sardiner. De indfanges på nøje udvalgte tidspunkter, hvor deres naturlige indhold af omega-3 fedtsyren EPA er højt i forhold til omega-3 fedtsyren DHA. Samtidig befinder både ansjoser og sardiner sig nederst i fødekæden. Ophobningen af pesticider og tungmetaller er derfor minimal. Alligevel bliver olien i Equazen (Eye Q) Chews renset efter alle kunstens regler, så den lever op til Verdenssundhedsorganisationen (WHO) og Europa Kommissionens strenge krav. Derfor kan du være helt sikker på, at Equazen (Eye Q) Chews ikke indeholder nogen spor af skadelig stoffer.


Equazen (Eye Q) Chews er tilsat en række forskellige, naturlige antioxidanter. Det får fiskeolien til at holde sig frisk længere, så risikoen for at du indtager harsk olie er minimal. Sidst, men ikke mindst, er Equazen (Eye Q) Chews tilsat et jordbær-smagsstof. Det giver kapslerne en frisk smag og gør det til en leg at indtage den gode fiskeolie. Smagstoffet er uden de skadelige salicylater, der er mistænkt for at kunne føre til forgiftning. At Equazen (Eye Q) Chews kan tygges, gør dette produkt til et meget børnevenligt valg. Også voksne der oplever problemer med at sluge de almindelige fiskeoliekapsler, kan med fordel vælge Equazen (Eye Q) Chews som deres foretrukne fiskeolie.

Indhold af DHA og EPA pr. daglig dosis (2 kapsler):
Fiskeolie: 813 mg
EPA (Eicosapentaensyre): 186 mg
DHA (Docosahexaensyre): 58 mg
Vitamin E: 3,6 mg

Bemærk: Den anbefalede daglige dosis er 2 kapsler i forbindelse med et måltid. Den daglige dosis bør ikke overskrides. Eye Q Chews er et kosttilskud og bør ikke træde i stedet for varieret kost. Kosttilskuddet bør opbevares uden for små børns rækkevidde og bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Undgå at udsætte kapslerne for direkte sollys.


Varedeklaration
Fiskeolie (fra sardiner, ansjoser og makreller) (Norge) 53%, Fugtighedsbevarende middel: Glycerol; gelatine, Kæmpenatlysolie (Oenothera beennis L.) 13%, Sødestof: xylitol (E967), aroma: Jordbær, Fyldemiddel: Cellulose, Geleringsmiddel: majsstivelse; d-alpha tocopherol (Vitamin E), Antioxidant: tocopherolrig ekstrakt.
Kundeservice
kundeservice@viivaa.dk
Svar indenfor 24 timer
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer