Graviditetskogebogen

Graviditetskogebogen

MEDLEMSPRIS
219,00 kr
Pris: 249,00 kr
Bestillingsvare
7 - 14 dages levering

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: U-b100004
Beskrivelse

Graviditetskogebogen hjælper dig til at få styr på kilo, cravings og blodsukker under din graviditet. Med Graviditetskogebogen får du viden om, hvordan du kan spise dig til en lettere graviditet samt 120 lækre opskrifter på måltider der er til mest mulig gavn for både dig og din baby. Du får opskrifter der sørger for, at I begge får de vitaminer og mineraler I behøver, der sikrer at din vægt stiger stille og roligt og opskrifter som giver dig mindst muligt blodsukkerudsving og mest mulig mæthed. Graviditetskogebogen er uundværdig for dig der ønsker en sund og kvalmefri graviditet.

Med det at blive gravid følger en masse forskellige råd. For nogle resulterer det i usikkerhed, angst og tvivl om hvad det er i orden at spise, når man er gravid. Sådan behøver det ikke at være. Selvom du er gravid, kan et måltid sagtens være forbundet med nydelse. Det er Graviditetskogebogen et bevis på. Tju-bang morgenboller, blomkålsrisotto og avocadotatar med stenbiderrogn er bare nogle af de lette og indbydende opskrifter, du får med Graviditetskogebogen.

Når du bliver gravid er der ting, du skal være opmærksom på, som du måske aldrig tidligere har skænket en tanke. Samtidig kan din krops forhold til mad i løbet af graviditeten ændre sig markant. Måske oplever du en pludselig kvalme, ved synet af fødevarer du ellers før graviditeten var vild med, mens du andre dage oplever en pludselig trang til en helt bestemt ting - noget du bare Må have. Forfatter Majbritt L. Engell har medGraviditetskogebogen kreeret et udvalg af opskrifter der tilgodeser alle gravide maver. For de kvalmeramte giver Graviditetskogebogen ny appetit og for de tunge og trætte gravide kan Graviditetskogebogen være genvejen til ny energi i hverdagen.

Majbritt L. Engell er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed samt Master i Fitness og Træning. Udover Graviditetskogebogen er Majbritt L. Engell medforfatter til bøgerne Spis maven flad, Hold maven flad og Når mor er på skrump.

Kundeservice
kundeservice@viivaa.dk
Svar indenfor 24 timer
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer