Giv dit helbred et jævnligt eftersyn med en hjemmetest. Viivaas eksperter har udvalgt nogle af de bedste måleapparater på markedet til hjemmetest, så du kan holde øje med din aktuelle sundhedstilstand uden at skulle forlade hjemmet. Med en hjemmetest kan du blandt andet holde øje med dit blodtryk, din vægt og dit blodsukker. Vi tilbyder et bredt udvalg af måleapparater til en hjemmetest - fælles for dem alle er, at de er nemme at betjene og overskuelige at aflæse. Test dig selv derhjemme med en hjemmetest og få klarhed over hvorvidt du bør konsultere din læge for en eventuel diagnose.

Næsten 40 % af den danske befolkning mellem 30 og 60 år lider af et forhøjet blodtryk. 6 ud af 10 af dem er ikke klar over det. En hjemmetest kan give dig et indblik i, hvordan dit blodtryk ligger i forhold til anbefalingerne og en hjemmetest kan dermed fortælle dig, om du befinder dig i risikogruppen. Viser det sig at være tilfældet, bør du søge læge. På Viivaa tilbyder vi to forskellige professionelle måleapparater hvormed du kan måle dit blodtryk derhjemme; nemlig hjemmetest-produktet Microlife BP A100 Plus og hjemmetest-produktet Microlife BP 3AG1.

Det er andet end dit blodtryk du kan holde øje med ved at lave en hjemmetest. En fedtprocentmåling som en del af en hjemmetest kan eksempelvis vise, hvor stor en del af din kropsvægt der består af fedtvæv. Sammenholdt med dit BMI, som du kan få udregnet på Viivaa, kan det tal give dig et indtryk af, om du befinder dig i risikogruppen for at udvikle livsstilssygdomme.

En hjemmetest kan gøre dig klogere på dig selv og din sundhed. Brug en hjemmetest til at holde øje med din udvikling og din tilstand og konsulter din læge hvis en hjemmetest giver anledning til det. Viivaas eksperter har udvalgt de bedste produkter, så du kan foretage den optimale hjemmetest. Kontakt os på support@viivaa.dk hvis du har brug for hjælp til at vælge de rigtige hjemmetest-produkter.