Superfruit Incabær Ø (160 gr)

Superfruit Incabær (160g)

kr. 75.0000
MEDLEMSPRIS
75,00 kr
Pris: 90,00 kr
 På lager
Dag til dag levering

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: 12202
Beskrivelse

De er stadig et forholdsvis nyt bekendtskab for de fleste, de små inca bær. Ikke desto mindre bliver de mødt med begejstring flere steder pga. deres lækre lidt syrlige smag og forskellige vitaminer. Med inca bær fra Superfruit får du udelukkende 100 % økologiske inca bær. De små gyldne bær er hverken tilsat sukker eller konserveringsmidler, og køber du inca bær fra Superfruit i Viivaas webshop er du derfor sikret et rent, ernæringsrigt og økologisk produkt.

Inca bær var allerede blandt Inka indianerne en populær spise. I dag vokser de små inca bær i store dele af troperne - heriblandt Amazonas - på ca. 1 meter høje planter. Superfruits inca bær bliver håndplukket i Peru, Ecuador og Columbia. Her dyrkes de under forhold der lever op til EU’s regler for økologisk certificering, for at sikre dig bær i den højeste kvalitet. Efter plukningen gennemgår bærerne en tørringsproces, så du kan nyde de gyldne bær året rundt. Du kan vælge at blande inca bær i din müesli, i salater eller som topping på desserter. Prøv også at blande inca bær med de øvrige tørrede frugter du finder i Viivaas webshop og få en lækker og ernæringsrig snack.

Inca bær indeholder flere forskellige vitaminer. Det ernæringsrige bær har da også været anvendt inden for traditionel folkemedicin til forskellige formål. Du kan være heldig at støde på friske inca bær i den eksotiske del af frugtafdelingen i de mere velassorterede supermarkeder. Du kan her kende dem på deres flotte gule farve og det papirsagtige tynde lag af blade der omgiver bærret. Bærret er ca. på størrelse med et kirsebær og derfor omtaler nogle også inca bær som ananaskirsebær. Du har måske også tidligere hørt inca bær gå under navnet physalis.


Varedeklaration
inca*
Kundeservice
kundeservice@viivaa.dk
Svar indenfor 24 timer
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer