Biogan Morbær rawfood Ø (200 gr)

Biogan Morbær (200g)

kr. 50.5
50,50 kr
På vej på lager - Forventet lagerdato: 2023-10-07

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: 2197
Beskrivelse

økologiske morbær fra Biogan er bærene der kan tilføre ny og anderledes smag til din madlavning. De små bær er kendte for deres meget søde og lækre smag og de egner sig derfor godt i müesli, som topping på desserter eller som en lækker og lidt sundere snack. Prøv også at blande morbær i din smoothie for at få en naturlig sød smag. De ernæringsrige morbær kan med fordel indgå som del af en sund og varieret kost. Vi er glade for at kunne tilbyde morbær i webshoppen og med disse soltørrede og økologiske bær fra Biogan, er du sikret morbær i en af markedets bedste kvaliteter til en rigtig god pris. Du får 200 g økologiske morbær for kun kr. 37,00.

Morbær omtales også som Mulberry og er et brombærlignende lille bær. I dag er morbær ikke ligefrem et af de mest kendte bær herhjemme, men i traditionel kinesisk og tyrkisk folkemedicin har man længe anvendt morbær, fordi de menes at have mange gode og helbredende egenskaber. I gravene fra oldtidens Egypten har man fundet frø fra netop morbær, hvilket viser, at man allerede for over 4000 år siden dyrkede de lækre søde bær. Morbær stammer oprindelig fra Lilleasien og trives da også bedst i et subtropisk klima. Også i Danmark kan man dog enkelte steder støde på morbær.

Biogans hvide morbær dyrkes i Tyrkiet. Efter plukning bliver bærrene soltørrede, så du kan nyde den søde morbær-smag hele året rundt. Bærrene er økologiske og lever du efter Raw food principperne, hvor fødevarer ikke må have været opvarmet til over 42 grader, kan du også sagtens nyde morbær. Biogans soltørrede morbær lever nemlig op til dette princip.

Firmaet Biogan har specialiseret sig i at levere økologiske og miljøvenlige produkter. Navnet Biogan tager udgangspunkt i de to begreber biologic og organic, og økologi er da også en mærkesag for den danske virksomhed. 3 grundlæggende værdier er styrende for arbejdet med økologiske varer; hensyn til miljøet, større dyrevelfærd og større personlig sundhed gennem rene fødevarer. De økologiske lækre morbær er et eksempel på, hvordan Biogan prioriterer den gode smag og høje kvalitet uden at gå på kompromis med hverken miljø eller sundhed.

Vi er glade for at kunne tilbyde morbær fra Biogan i Viivaas webshop som en del af vores brede udbud af tørret frugt. Prøv de lækre bær og forkæl dig selv med den søde smag af morbær.


Varedeklaration
Morbær*
Kundeservice
kundeservice@viivaa.dk
Svar indenfor 24 timer
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer