Omnikrill (60 kap)

Biosym OmniKrill 500 mg (60 kapsler)

kr. 159.0000
MEDLEMSPRIS
159,00 kr
Pris: 225,00 kr
 På lager
Dag til dag levering

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: 16607
Beskrivelse

Omnikrill er en fantastisk kilde til de vigtige umættede Omega-3 fedtsyrer. Omnikrill er lavet på krill-olie af højeste kvalitet og hverken smager eller lugter af fisk. Krill-olien er også kendt som NKO (Neptune Krill Oil) og er kendetegnet ved en skånsom forarbejdning, der bevarer alle de naturlige aktive stoffer. Derudover sikrer NKO en høj optagelighed og er rig på antioxidanter.

At Omnikrill er et af markedets absolut bedste fiskeolieprodukter understreges af, at de danske helsekostbutikker i 2011 valgte Omnikrill som årets Helseprodukt. I den forbindelse blev sætninger som: ”god kvalitet”, ”højt indhold af aktive stoffer” og ”innovativ og banebrydende” brugt til at beskrive Omnikrill. Hemmeligheden bag Omnikrill er de små krill der bliver fisket ved Antarktis.

De alger, som krill’en lever af, har et højt indhold af umættede Omega-3 fedtsyrer. Samtidig gør det iskolde antarktiske farvand krill’ens celler meget smidige. Det giver den en helt særlig fedtsyresammensætning, hvilket gør krill’en ideel til brug i kosttilskud. Selvom indholdet af fedtsyrer er meget højt, smager Omnikrill ikke af fisk og giver ikke sure opstød.

Krill’en er en vigtig del af økosystemet ved Antarktis, og derfor bliver Omnikrill produceret med stor omtanke for miljøet. Fangsten af krill bliver overvåget af Convention on the Conservation of Antarctic Marine Living Resources (CCAMLR) for at undgå overfiskeri og for at sikre en bæredygtig bestand. CCAMLR sikrer, at produktionen af Omnikrill ikke påvirker det arktiske økosystem og at miljøet kommer i første række.

Omnikrill er et nyskabende og meget effektivt prisvindende produkt, der udgør et fantastisk supplement til en varieret kost.

Bemærk: Den anbefalede daglige dosis for voksne og børn over 11 år er 1-2 kapsler som bør indtages med morgenmåltidet. Den daglige dosis bør ikke overskrides. Omnikril er et kosttilskud og bør ikke træde i stedet for varieret kost. Kosttilskuddet bør opbevares uden for små børns rækkevidde og bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide. Undgå at udsætte kapslerne for direkte sollys.


Varedeklaration
100% Pure Neptune Krill-olie fra KREBSDYRet antarktisk lyskrebs (Euphausia superba), FISKegelatine, Vand
Kundeservice
kundeservice@viivaa.dk
Svar indenfor 24 timer
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer