Omni Selen (120 tab)

Biosym OmniSelen (120 tabletter)

kr. 60.0000
MEDLEMSPRIS
60,00 kr
Pris: 75,00 kr
 På lager
Dag til dag levering

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: 16608
Beskrivelse

Omni Selen er et effektivt kosttilskud med selenberiget gær af højeste kvalitet. Faktisk indeholder hver eneste Omni Selen-tablet hele 100 µg selen. Et indtag af Omni Selen er derfor din oplagte mulighed for at supplere en varieret kost med et ekstra tilskud af selen.

I den forbindelse er Omni Selen et koncentreret og effektivt tilskud af selen, der sikrer, at du aldrig vil komme i underskud af selen.

Omni Selen bliver produceret af danske Biosym, der siden 1986 har stået bag en lang række effektive og prisvindende kosttilskud og stærke vitamin- og mineralpræparater. Produkter fra Biosym er kendetegnet ved mængden og styrken af de aktive stoffer. Indholdet af dem er altid nøje balanceret i tråd med den seneste forskning. Det gør præparater fra Biosym til uhyre effektive kosttilskud og sikrer dig et potent og letoptageligt produkt. Biosym går aldrig på kompromis med hverken kvalitet, styrke eller balance og Omni Selen er absolut ingen undtagelse.

Bemærk: Den anbefalede daglige dosis er 1 tablet i forbindelse med et måltid. Den daglige dosis bør ikke overskrides. Omni Selen er et kosttilskud og bør ikke træde i stedet for varieret kost. Omni Selen bør opbevares uden for små børns rækkevidde og bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Kundeservice
89 87 17 22
kundeservice@viivaa.dk
Alle hverdage 10-15:30
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer