Stevia Flydende Hermesetas 125 ml.

Hermesetas Stevia Flydende - SteviaSweet (125ml)

kr. 53.9500
MEDLEMSPRIS
53,95 kr
Pris: 54,95 kr
 På lager
Dag til dag levering

Spar yderligere 20% på denne vare

Bliv medlem og spar 20% på alle dine ordrer. Prøv første måned gratis, herefter 89 kr. per måned. Du kan opsige når som helst.

Er du allerede medlem? Så skal du bare logge ind for at få din medlemsrabat.

Tryk her for at oprette dig og få 20% >>
Hurtig levering
30 dages returret
Gratis fragt
til nærmeste pakkeshop
Varenummer: 1657
Beskrivelse

Hermesetas Stevia i flydende form er et fantastisk alternativ til den almindelige sukker. Med sin bløde, runde og milde smag der ligger utroligt tæt op ad almindelig sukker, er den kaloriefrie Hermesetas Stevia perfekt når du bager, søder drikke eller i andre situationer hvor du ellers ville have anvendt sukker. Vil du begrænse mængden af kalorier i din kost er Hermesetas Stevia således et fremragende alternativ til sukker.

Hermesetas Stevia har sit navn efter stevia-planten. Det naturlige sødestof der findes i den vilde plante forarbejdes ganske skånsomt for at give dig et så rent og naturligt produkt som muligt. Stevia-planten voksede oprindeligt i Sydamerika, hvor indianerne i århundreder har anvendt den som naturligt sødestof. Siden 1970’erne har også resten af verden for alvor fået øjnene op for plantens egenskaber og i dag dyrkes den som afgrøde i en lang række lande. Det er plantens Steviol-glycosider der anvendes i produktionen af Hermesetas Stevia.

Hermesetas Stevia indeholder ingen kalorier og er meget nænsom mod tænderne. Der er ingen ubehagelig eftersmag og derfor er Hermesetas Stevia velegnet som en dagligdags erstatning for sukker. Den smarte flaske er nem at betjene og nem at dosere med. Du skal blot huske, at en teske flydende Hermesetas Stevia søder som cirka 4 g almindeligt sukker.

Det er det internationalt anerkendte schweiziske firma Hermes Sweetener der står bag Hermesetas Stevia. Siden 1932 har de under navnet Hermesetas produceret en række af markedets sikreste og mest effektive sukkererstatninger. Hermes Sweetener er sidste skud på stammen og Viivaa er stolte af at være forhandler af et produkt af så høj kvalitet.Pligt tekst: Med naturligt indhold af sukker
Varedeklaration
Demineraliseret vandAgave nektar, Agavesirup, Steviolglykosider, Sorbinsyre
Kundeservice
kundeservice@viivaa.dk
Svar indenfor 24 timer
  • 1-3 dages levering.
  • Danmarks billigste priser
  • 30 dages fri returret
  • Altid gratis fragt på pakkeshop

Andre kunder købte også disse varer